12 juni 2018

Inhoud combi abonnement: Komkommer, Bosui, Andijvie en fruit

Inhoud klein abonnement: Andijvie, Sla, Komkommer, Bosui en Snijbiet.

Inhoud middel abonnement: Andijvie, Sla, Komkommer, Bosui, Snijbiet en Courgette.

Inhoud groot abonnement: Andijvie, Sla, Komkommer, Bosui, Snijbiet, Courgette, Bosbiet en Selderij.

Bericht van het land 

Het land raakt steeds voller met gewassen. Een drukke tijd waarbij het tempo hoog ligt en de werkzaamheden elkaar voortdurend afwisselen. De ene keer zijn we een paar uur aan het planten, het volgende moment weer aan het schoffelen. Het oogsten begint ook steeds meer en regelmatiger te worden. De maandagen zijn natuurlijk vast, maar Matthias oogst al een tijdje elke ochtend komkommers en nu komen daar ook de courgettes bij. Leuk om de zomergroenten weer te kunnen oogsten en eten!

Afgelopen zondag waren wij te vinden op de Park Picknick in Presikhaaf, een gezellige drukke bezochte markt.

 

A.s. zaterdag 16 juni is er weer een mogelijkheid om met ons (de boeren) mee te lopen over de akkers en een kijkje in de verschillende kassen nemen bij de boerderij. We zullen wat vertellen over de verschillende gewassen die op het land en in de kassen geteeld worden, het belang van een goede bodem, onze plannen en wat er zoal aan bod komt.
De wandelingen beginnen om 11.00 en 13.00 uur met een kop koffie of thee en zullen ongeveer een uur duren. Heeft u vragen… stel ze gerust. Voor nieuwe abonnementhouders: een leuke gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf! Iedereen is van harte welkom.
Aanmelden van te voren is niet nodig. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de boerderij.

Iedereen een goede week gewenst en hartelijke groet, Eline 

Bewaartips: Alles kan het beste vochtig in een plastic zak of bak in de koelkast worden bewaard. De komkommers kunnen prima buiten de koelkast worden bewaard. 

Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).