18 september 2018

Inhoud combi abonnement: Raapsteel, Tomaten, Wortel en Fruit.

Inhoud klein abonnement: Boterbonen of sperziebonen, Spitskool, Radijs, Raapsteel en Tomaten.

Inhoud middel abonnement: Spitskool, Radijs, Raapsteel, Tomaten, Wortel en Sperzie- of Boterbonen.

Inhoud groot abonnement: Spitskool, Radijs, Raapsteel, Tomaten, Wortel, Sperzie- of Boterbonen en Broccoli.

Bericht van het land

Graag delen wij even belangrijke informatie voor iedereen, graag in je agenda noteren:

  • Volgende dinsdag 25 september leveren wij zakken pompoenen voor iedereen die een pakket heeft, t.w.v. je eigen abonnement. Degene met een klein pakket heeft een zak pompoenen t.w.v. 9,00, het middel 11 enz. Dit doen wij omdat wij met kerst en oud en nieuw 1 week minder leveren en wel het hele maandbedrag wordt geïncasseerd. Leg de pompoenen lekker in je vensterbank en eet ze lekker op.
  • Dinsdag 6 november wordt het eerste dubbele abonnement geleverd, dus vanaf deze datum wordt het groente pakket en de eieren verdubbeld. De fruittassen blijven hetzelfde en zullen dus eens in de 2 weken worden geleverd. Hierdoor wordt het incasso bedrag ook lager.
  • En we gaan weer varkensvlees pakketten maken en deze pakketten kunnen worden opgehaald op 12 en 13 oktober. Meld je eerst aan via info@horsterhof.nl om een of meerdere pakketten te reserveren.
  • Op dinsdag 18 december is de laatste levering van 2018. Op 25 december en 1 januari leveren wij geen pakket. De eerste levering in 2019 zal zijn op 8 januari 2019.Iedereen een fijne week gewenst!

De raapsteel is heerlijk in een stamppotje of als salade met een sinaasappel en wat noten.

Bewaartips: de raapsteel kan het beste vochtig in een plastic zak of bak in de koelkast worden bewaard, maar het beste is om deze groenten het eerste op te eten. De rest kan in de koelkast of schuurtje bewaard worden.  

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).