19 februari 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Tomatenmoes, Witlof, Uien, Pastinaak, Prei en Fruit.
Inhoud klein abonnement: Tomatenmoes, Witlof, Uien, Winterpostelein, Boerenkool, Veldsla, Pastinaak en Prei.
Inhoud middel abonnement: Tomatenmoes, Witlof, Uien, Winterpostelein, Boerenkool, Veldsla, Pastinaak, Prei en Rode Kool.
Inhoud groot abonnement: Tomatenmoes, Witlof, Uien, Winterpostelein, Boerenkool, Veldsla, Pastinaak, Prei, Rode Kool, Knolselderij en Sweet Dumplin pompoen.

Bericht van het land informatief: graag lezen!

Wij hebben er twee nieuwe afhaaladressen bij, mochten er mensen zijn die graag overstappen naar een plek dichter in hun woonomgeving, neem dan graag contact met ons op! Het gaat om de Vijverlaan en de winkel de Groene Vos op de Hommelseweg 41.

Nieuw Kratten
Daarnaast hebben wij ook nieuwe abonnementen kisten voor het middel en het grote groente pakket. Het middel groente krat is donkerblauw en het grote groente pakket is zwart.
Daarnaast staat er vanaf deze week een doorzichtige bak op het afhaal adres waarin de eieren en de fruittassen worden gezet!

Dinsdag 5 maart wordt het laatste dubbele pakket geleverd. Vanaf dinsdag 19 maart leveren wij weer wekelijks! Let op, hiermee veranderd ook het incasso bedrag voor de fruittassen! Fruit en eieren zullen weer wekelijks geleverd worden!

Iedereen een fijne week en Hartelijke groeten!

Bewaartips: Alles kan prima in de koelkast, schuur of andere koude plek worden bewaard, behalve de tomatenmoes, uien en sweet dumplin. Die kunnen buiten de koelkast worden bewaard.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).