19 juni 2018

Inhoud combi abonnement: Spitskool, Komkommer, Courgette en Fruit.

Inhoud klein abonnement: Knolvenkel, Sla, Bosui, Komkommer en Spitskool.

Inhoud middel abonnement: Knolvenkel, Sla, Bosui, Komkommer, Spitskool, Courgette en Selderij.

Inhoud groot abonnement: Knolvenkel, Sla, Bosui, Komkommer, Courgette, Bosbiet, Selderij en Bloemkool.

Bericht van het land 

Afgelopen zaterdag heeft Matthias twee rondleidingen gegeven over het bedrijf. Super leuk dat er zoveel mensen zijn gekomen, zowel bestaande klanten als nieuwe mensen! Leuk om de betrokkenheid te zien!

Deze week knolvenkel in het pakket. Ze zijn wat aan de kleine kant, maar voor zomer knolvenkel een prachtig product. Knolvenkel houdt namelijk van gematigde temperaturen en regelmatig regen en miezerbuien. Wij hebben het hele voorjaar vooral warme droge dagen gehad. Venkel is een frisse groente die uitstekend rauw gegeten kan worden als salade: zo fijn mogelijk snijden en wat olie, azijn, peper en zout erdoorheen en je hebt een super simpele maar lekkere salade!

Verder komen de courgettes nu lekker op gang en zullen ook in de kleine pakketten komen binnenkort.

Een goede week gewenst namens het Horsterhof team!

Spitskool Salade:

Zo fijn mogelijk snijden, stukjes appel en rozijnen erdoor. Op smaak brengen peper, zout, beetje yoghurt en een flinke lepel mayonaise: verfrissend en een keer wat anders!

De bosui vind u regelmatig in het pakket. Een lekker uitje om door een gebakken ei te doen, of in een salade en er zijn ook klanten die stamppot bosui fantastisch vinden. De bosui kan overal in en bij. Ze worden nu echt dikker, dus zijn zo ook als verse ui te gebruiken. 

Bewaartips: Alles kan het beste vochtig in een plastic zak of bak in de koelkast worden bewaard. De komkommers en courgette kunnen prima buiten de koelkast worden bewaard. 

Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).