5 juni 2018

Inhoud combi abonnement: Sla, Bosui, Gatsoy en fruit

Inhoud klein abonnement: Andijvie, Sla, Bosui, Gatsoy en Chinese Kool.

Inhoud middel abonnement: Andijvie, Sla, Bosui, Gatsoy, Chinese Kool en Spitskool.

Inhoud groot abonnement: Andijvie, Sla, Bosui, Gatsoy, Chinese Kool, Spitskool, Komkommer en Aardbeien.

Bericht van het land 

  • Deze week zit er een nieuwe groente in uw pakket: Gatsoy J Dit is paksoy met gaatjes door de aardvlooien. Hij ziet er hierdoor niet zo mooi uit, maar smaakt prima. En gaatjes kun je niet eten, dus de rest wel! Uiteraard hadden we gehoopt dat de aardvlooien zich een beetje gedeisd hadden gehouden, maar dit jaar was het vele malen erger dan vorige jaren. En we vonden het toch te mooi om in 1 keer het hele bed onder te vrezen.
  • Op zaterdag 16 juni is weer een mogelijkheid om met ons (de boeren) mee te lopen over de akkers en een kijkje in de verschillende kassen nemen bij de boerderij. We zullen wat vertellen over de verschillende gewassen die op het land en in de kassen geteeld worden, het belang van een goede bodem, onze plannen en wat er zoal aan bod komt.
   De wandelingen beginnen om 11.00 en 13.00 uur met een kop koffie of thee en zullen ongeveer een uur duren. Heeft u vragen… stel ze gerust. Voor nieuwe abonnementhouders: een leuke gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf! Iedereen is van harte welkom.
   Aanmelden van te voren is niet nodig. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de boerderij.
 • Sinds een tijdje houden we ons Instagram-account weer bij! Blijf op de hoogte en bekijk foto’s en video’s van het land, de dieren en werkzaamheden op de Horsterhof via https://www.instagram.com/de_horsterhof/
  Dit is een openbaar account dus hiervoor hoef je geen eigen account aan te maken.

  Groetjes Gonneke (je ziet mij op vrijdag in de boerderijwinkel)Bewaartips: Alles kan het beste vochtig in een plastic zak of bak in de koelkast worden bewaard. Mochten de verse groenten toch wat slap worden, dan kun je ze het beste in een bak water zetten en een tijd daarin laten staan. Dan kunnen ze weer wat water in zich opnemen. 

Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).