5 maart 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Zuurkool, Winterpostelein, Landkers, Uien, Winterwortel, Rode biet en fruit.
Inhoud klein abonnement: Zuurkool, Winterpostelein, Landkers, Rammenas, Uien, Winterwortel, Rode biet, Bloemkool, Knolselderij.
Inhoud middel abonnement: Zuurkool, Winterpostelein, Landkers, Rammenas, Uien, Winterwortel, Rode biet, Bloemkool, Knolselderij, Witte kool en Prei.
Inhoud groot abonnement: Winterpostelein, Landkers, Rammenas, Uien, Winterwortel, Rode biet, Bloemkool, Knolselderij, Witte kool, Prei en Chinese kool.

Bericht van het land
Dit is alweer het laatste dubbele abonnement van het jaar, de volgende levering is dinsdag 19 maart en er zal vervolgens weer wekelijks geleverd worden.
Dus na 19 maart elke dinsdag een pakket!

Wij gaan weer vleespakketten maken! Afgelopen keer hebben wij veel mensen teleur moeten stellen omdat de inschrijving binnen een dag vol zat. Wij hebben dit keer een stiertje en een koe voor de slager dus er zullen voldoende vleespakketten zijn. Meld je voor de zekerheid wel tijdig aan! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart kunnen de vleespakketten worden opgehaald in de boerderijwinkel. Het vlees kost 15.50 p/kg en een pakket weegt ongeveer 3.5 kg en kost dan rond de €55,-. Wij laten ook hamburgers, verse worst en gehakt maken en de gehele koe word over de pakketten verdeelt. Wij houden dus geen vlees over voor de losse verkoop, en verdelen al het vlees over de ingeschreven pakketten.

Iedereen een fijne week gewenst!

Landkers: Deze week is er voor iedereen een bos landkers. Landkers is een salade groente die net als winterpostelein en veldsla prima overwinterd en rustig doorgroeit in de ongestookte kas. Wij zijn er erg enthousiast over en hopen volgend winterseizoen deze heerlijke salade groenten vaker gecombineerd met winterpostelein of veldsla te kunnen leveren. Landkers heeft veel smaak en een beetje pit, lekker op een boterham of in een gecombineerde salade.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).