6 november 2018

Inhoud combi abonnement: Winterpostelein, Uien, Savooiekool, Rammenas, Paprika, Radichio en Fruit.

Inhoud klein abonnement: Winterpostelein, Uien, Savooiekool, Rammenas, Paprika, Radichio, Cilindrische Biet, Knolselderij.

Inhoud middel abonnement: Winterpostelein, Uien, Savooiekool, Rammenas, Paprika, Radichio, Cilindrische Biet, Knolselderij, en Knolvenkel.

Inhoud groot abonnement: Winterpostelein, Uien, Savooiekool, Rammenas, Paprika, Radichio, Cilindrische Biet, Knolselderij, Knolvenkel, Bloemkool, Sjalotjes en Sla.

Bericht van het land

Rundvleespakketten: Wij gaan weer rundvleespakketten maken van onze eigen grasgevoerde dieren. De pakketten zullen ongeveer tussen de 3 à 4 kg wegen en de prijs per kg bedraagt € 14,50. Het vlees is per stuk verpakt in diepvrieszakken en gelabeld. Denk aan gehakt, verse worst, riblappen, braadvlees, entrecote, biefstuk etc. Maar bovenal smaakt het verrukkelijk!

Deze pakketten zijn alleen op te halen op vrijdag 16 november van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 17 november van 10 tot 13.00 uur. Schrijf je snel in, want de koe is niet groot en de lijst zit altijd snel vol. In de boerderijwinkel kun je zowel betalen met pin als contant. Je kunt je aanmelden hiervoor door een mail te sturen naar info@horsterhof.nl. Let op, het is vers vlees wat op deze bovenstaande data moet worden opgehaald en ingevroren. Aangezien het een aantal keren toch mis gaat met ophalen, is het belangrijk dat iedereen die zich inschrijft ook daadwerkelijk het pakket komt ophalen, omdat het vlees de diepvries in moet. Wij hebben geen diepvries mogelijkheid.

Iedereen die nog een vakantie tegoed open heeft staan is nog welkom in de boerderijwinkel om dit tegoed in te wisselen in groente, fruit, droogwaren, melk, brood, eieren of aardappels. Zaterdag 22 december is de laatste dag dat dit tegoed geldig is. In het nieuwe jaar verloopt het! Graag tot snel in de winkel!

De volgende data zijn de leverdata voor de pakketten, fruittassen en eieren: 20 november, 4 en 18 december en 8 januari 2019. 

Radichio: een groente die als sla groeit, maar met een smaak die lijkt op witlof. Snijd ze in 4 parten met de kont er nog aan. Bak ze in olijfolie goudbruin en besprenkel ze met peper, zout en citroensap van 1 citroen. Daarna op laag vuur met een deksel op de pan 10 minuten laten sudderen.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).