7 augustus 2018

Inhoud combi abonnement: Snack Paprika, Komkommer, Rode Bieten en Fruit.

Inhoud klein abonnement: Courgette, Snack Paprika, Komkommer, Rode Biet, Snijbiet.

Inhoud middel abonnement: Courgette, Snack Paprika, Komkommer, Rode Biet, Snijbiet en Venkel.

Inhoud groot abonnement: Courgette, Snack Paprika, Komkommer, Rode Biet, Snijbiet, Venkel en Aubergine.

Bericht van het land

Hoi! Ik ben Rowena en ben sinds drie weken de nieuwe stagiaire op de Horsterhof. Iets wat begon als een snuffelstage loopt uit tot een jaar-lang meedraaien hier op de boerderij. Dus wij zullen elkaar vast en zeker een keer tegen het lijf lopen: ik ben die lange krullenbol die heel graag in de zon staat te shinen maar nu even niet. Deze vuurdoop in de hitte is me wat maar zou het toch niet willen missen. De bezigheden, de leerscholen en de lol met elkaar is gouder dan die hete zon. En als het dan toch zo heet is, hier drie positieve lichtpuntjes die de hitte met zich mee brengen:

  1. De witte uil die in de nok van de boerderij huisvest zie je nooit. Behalve als het zelfs voor hem te heet wordt onder de pannen. Dus die neemt tegenwoordig ook pauze bij de keet, wij onder de boom, hij erin.
  2. Nog een wild-belevenis: een grote rode rivier kreeft meldde zich ook al bij de keet: geen water meer in de sloot.
  3. Ik heb mij nog nooit zo goed ge-detoxt gevoeld. Eindeloze water circulatie. Top! Dat heeft u vast ook! Tot zover, met een groet van Rowena en tot op de boerderij!

 Bewaartips: Alles kan het beste vochtig in een plastic zak of bak in de koelkast worden bewaard. De komkommers, courgette, paprika en tomaat vinden het buiten de koelkast fijner. 

Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).