9 oktober 2018

Horsterhof groente abonnement 9 oktober 18

(Volgende groentelevering: Dinsdag 16 oktober (2018) 

Blauw krat = klein-abonnement –groot blauw krat = middel-abonnement –

Groot grijs krat = groot abonnement – Klein blauw krat = combi abonnement. 

Inhoud combi abonnement: Rucola, Paprika, Prei en Fruit.

Inhoud klein abonnement: Rucola, Radijs, Spitskool of broccoli, Paprika en Prei.

Inhoud middel abonnement: Rucola, Sla, Groenlof, Tomaten, Groenselderij, Paprika Snack.

Inhoud groot abonnement: Rucola, Sla, Groenlof, Tomaten, Groenselderij, Paprika Snack en Aubergine.

Bericht van het land

  • Dinsdag 6 november het eerste dubbele abonnement! Zet het aub in je agenda! Het fruit wordt dus 1 keer per 14 dagen geleverd en de eieren worden verdubbeld.

Deze week is het pakket gevuld met een mooie mix tussen zomergroenten en herfstgroenten. De groenselderij is een langzame groeier en vooral tijdens deze zomer hadden wij nooit gedacht dat het nog tot een product zou komen. Eigenlijk hadden we de planten al opgegeven tijdens de lange droge periode, maar na de regen kwamen ze langzaam op gang! Daar wordt je als boer erg vrolijk! En fijn om te zien dat de grond elk jaar of het nu droog of nat is toch krachtiger / beter wordt.

Iedereen een goede week gewenst! 

Bewaartips: de rucola en sla kan het beste vochtig in een plastic zak of bak in de koelkast worden bewaard, maar het beste is om deze groenten het eerste op te eten. De rest kan in de koelkast of schuurtje bewaard worden.

 De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).