No Waste Schuurfeest

zo 23 september 14:00 – 23:00

Tijdens de vierde editie van het No Waste Schuurfeest bundelt De Horsterhof in Duiven opnieuw haar krachten met het Slow Food Youth Network Arnhem-Nijmegen en Slow Food Rijnzoet om zich in te zetten voor een eerlijker en gezonder voedselsysteem.

Bekijk de aftermovie van vorig jaar:

Culinaire hoogstandjes
Waarom Foodwaste? Foodwaste is kwalitatief goed voedsel dat anders weggegooid zou worden omdat er bijvoorbeeld een plekje op zit, het niet verkocht wordt, of omdat de vorm niet helemaal naar wens is. Wij willen laten zien dat je daarmee heerlijke gerechten kunt bereiden. Een team van topkoks en vrijwilligers zorgt dat je op het gebied van eten aan niks zal ontbreken. Zo maken we heerlijke salades, soepen en gegrilde spiezen van afgekeurde groenten en fruit, zorgen we weer voor bijzondere bieren en wijnen uit de omgeving, die deels bijna over datum zijn. Natuurlijk mag het traditionele varken aan het spit niet ontbreken! Het varken wordt dit jaar grootgebracht op De Horsterhof en gedurende het jaar gevoerd met de resten die overbleven van de oogst.

Binnenkort gaan we aan de slag met het programma. Heb je tips of wil je meedoen? Mail naar info@horsterhof.nl

Geniet 23 september tot 23:00 van lokale wijnen, lekkere biertjes, goede muziek, een gezellig kampvuur en nog veel meer! Kom langs en feest met ons mee! Het programma en de kaartverkoop start deze zomer!