17 december 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Tomatenmoes, Rode kool, Witlof, Boerenkool, Wortels en Sjalotten.
Inhoud klein abonnement: Winterpostelein, Tomatenmoes, Rode Kool, Witlof, Boerenkool, Wortels, Sweet dumplin en Sjalotten.
Inhoud middel abonnement: Winterpostelein, Tomatenmoes, Rode Kool, Witlof, Boerenkool, Wortels, Sweet dumplin, Sjalotten en Savooiekool.
Inhoud groot abonnement: Winterpostelein, Tomatenmoes, Rode Kool, Witlof, Boerenkool, Wortels, Sweet dumplin, Sjalotten, Savooiekool en Groenselderij.

Bericht van het land
En dan zijn we aangekomen bij het laatste pakket van dit jaar. Het is een jaar geweest met mooie opbrengsten en leuke teelten, ondanks de vele muizen die ook van de groenten gesnoept hebben. Het opvallende is dat er elk jaar weer andere ongedierte en plagen zijn. Vorig jaar waren het de ritnaalden en slakken, dit jaar de muizen! Wat zal ons het volgende jaar brengen? In ieder geval komt de rustige tijd voor ons eraan, om nieuwe ideeën en plannen uit te werken, het teeltplan weer te maken, de winterklussen te doen zoals machine onderhoud en uit te kijken naar het volgende teeltseizoen.

Wij willen jullie als abonnementen klant hartelijk danken voor de betrokkenheid en trouwe afname van onze groenten! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe! En tot volgend jaar op 7 januari!

PS: Als je nog winkeltegoed open hebt staan van deze zomer, kom dan a.s. vrijdag en zaterdag dit nog verwisselen! Hierna verjaard dit tegoed. De boerderijwinkel is gesloten van 27 december t/m 4 januari 2020.

• Ondertussen zijn er al flink wat klanten die een jaarlijkse incasso hebben i.p.v. een maandelijkse. Dit houdt in dat wij een wat groter kapitaal hebben in het voorjaar om alle kosten te dekken die nodig zijn voor de voorbereiding voor het nieuwe teeltseizoen, zoals het zaai- en plantgoed. Wij willen de klanten die dit afgelopen jaar hebben gedaan heel hartelijk danken! Mocht u ook interesse of vragen hebben laat het ons graag weten via onze email: info@horsterhof.nl.
• Vanaf 1 januari 2020 zullen we dit ‘bericht van het land’ alleen nog digitaal verstrekken, met het oog op papier verbruik. We gebruiken al lange tijd gerecycled papier, maar het is natuurlijk nog beter om helemaal niet meer zoveel te printen. Geef je op als je dit bericht doorgemaild wilt krijgen! Stuur een mailtje naar info@horsterhof.nl. Wat ook een optie is om op maandag middag onze website te bekijken, want hier plaatsen we dit bericht van het land ook op.

Iedereen een goede week gewenst en veel kookplezier!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard, behalve de sweet dumplin.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).