17 september

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Spitskool, Courgette, Catalogna en fruit.
Inhoud klein abonnement: Bospeen, Spitskool, Tomaten, Courgette, Catalogna. Inhoud middel abonnement: Spitskool, Tomaten, Courgette, Sla, Catalogna, Zomerpostelein, Sperziebonen.
Inhoud groot abonnement: Spitskool, Tomaten, Courgette, Sla, Catalogna, Zomerpostelein, Sperziebonen en Broccoli.

Bericht van het land

Voor degene die de ‘Farm to table lunch’ gemist heeft of juist nog een keer wil, dan kun je nu kaarten kopen voor de ‘Farm tot table Diner’! Dit Diner is op vrijdag 4 oktober 2019 17.30 tot 21.30 uur. Koop je tickets via www.restaurant-amusement.nl.

Verder genieten we volop van de zomergroenten die er nu nog zijn en komen de herfstgroenten er snel bij, dit zorgt voor een ruim assortiment in onze winkel en voor de zelfoogst!

• Dinsdag 1 oktober zal er voor iedereen een zak pompoenen liggen om lekker mee naar huis te nemen. Let aub op dat je de goede zak meeneemt! De zakken zijn gelabeld met combi, klein, middel en groot. Dus als je een klein abonnement hebt, neem je een ‘kleine’ zak pompoenen mee!
Deze zak vertegenwoordigt het bedrag van 1 pakket. Dit pakket wordt niet geleverd in de 1e week van januari omdat wij dan zelf genieten van de winterrust.

Geniet van deze week en eet smakelijk!

Kooktips: Roerbak de catalogna met een uitje en wat zout!

Bewaartips: Alles in de koelkast, behalve de courgette en tomaten.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. Het beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).