18 december 2018

Inhoud combi abonnement: Winterpostelein, Uien, Stoofperen, Sweet dumplin, Tomatenmoes en fruit.

Inhoud klein abonnement: Winterpostelein, Uien, Stoofperen, Sweet Dumplin, Tomatenmoes, Rammenas, Veldsla en Zuurkool.

Inhoud middel abonnement: Winterpostelein, Uien, Stoofperen, Sweet Dumplin, Tomatenmoes, Veldsla, Zuurkool en Raapjes.

Inhoud groot abonnement: Winterpostelein, Uien, Stoofperen, Sweet Dumplin, Tomatenmoes, Veldsla, Zuurkool, Raapjes, Prei en Groenselderij.

Bericht van het land

En dan zijn we nu aangekomen bij het allerlaatste pakket van dit jaar! Wij kijken terug op een goed jaar met vele mooie gebeurtenissen, mooie oogsten, warme dagen en lekkere groenten! Lees ook graag de andere brief die in uw pakket zit, met een terug blik op afgelopen jaar, de wensen die uitgekomen zijn en met nieuwe ideeën en plannen voor het komende jaar.

Wij wensen iedereen een ontzettend fijne kersttijd toe en een gezond en mooi 2019!

Nog even voor iedereen: op dinsdag 8 januari 2019 zullen wij het eerste pakket leveren, samen met de eieren en de fruittassen.

Openingstijden boerderijwinkel rondom Kerst:Vrijdag 21 december OPEN 10.00-17.00 uur

Zaterdag 22 december OPEN 10.00 – 13.00 uur.

De winkel is DICHT van 24 december t/m 3 januari 2019.

Vrijdag 4 januari zijn we weer OPEN van 10.00 – 17.00 uur.

Overheerlijke Winterse Salade: Winterpostelein en Veldsla wassen en evt iets kleiner snijden. Stukjes appels, geroosterde zonnebloempitten of pompoenpitten erdoor en wat geraspte rammenas. Op smaak maken met een dressing van olie, azijn, peper, zout en honing en smullen maar!

Zuurkool: wat fijn snijden en roerbakken met ui, (evt spek), kerrie en blokjes ananas. Lekker bij een aardappelpuree of bijvoorbeeld rijst.

Rammenas: een zwart knolletje die erg geschikt is voor de winterse dag. Rasp hem rauw door je winterpostelein salade voor een pittig effect. Er zijn ook leuke recepten te vinden waarin je hem roerbakt of in curry’s kan gebruiken.

Sweet Dumplin: een pompoen soort die zacht en zoet is qua smaak. Snijd hem in de lengte in dunne plakken en roerbak de schijfjes in kokosvet. Een beetje zout erbij en roerbak het totdat het gaar en een tikkeltje krokant wordt. Een heuse favoriet bij ons op tafel!

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).