20 augustus 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Tomaten, Puntpaprika, Courgette en fruit.
Inhoud klein abonnement: Snijbiet, Tomaten, Puntpaprika, Uien en Courgette
Inhoud middel abonnement: Snijbiet, Tomaten, Puntpaprika, Uien, Courgette en Bosbiet.
Inhoud groot abonnement: Snijbiet, Tomaten, Puntpaprika, Uien, Courgette, Bosbiet, Spitskool.

Bericht van het land

Met de regen van afgelopen week hebben we lekker alle kasgewassen kunnen verzorgen. De komkommers, aubergine en tomaten zijn allemaal gesnoeid en netjes verzorgd. Blad gesnoeid en onkruid gewied, en het resultaat mag er zijn. Het was ook wel wat verwilderd de afgelopen weken.
Buiten groeien de zoete bataten erg mooi, ook de yacon doet het goed en de buitenteelt is erg verschillend met de teelt van vorig jaar in de kas. Buiten zijn het stevige kleinere yacon planten ipv metershoge stengels in de kas. De yacon zelf is mooi aan de groei en belooft een leuke oogst te worden.

Iedereen een goede week en groeten van het Horsterhof team!

Binnenkort is er een leuk evenement op de Horsterhof, in samenwerking met het restaurant ’t Amusement; Farm to Table op 25 augustus a.s! Het wordt een heuse beleving door je eigen lunch te verzamelen op het land waarmee de keukenbrigade er iets fantastisch van maakt, of je komt voor het gastronomische 15 gangen diner. Allebei kan natuurlijk ook! Kijk voor meer info op onze website www.horsterhof.nl, onder het kopje activiteiten!

Bewaartips: Snijbiet in een vochtig plastic zak in de koelkast bewaren. En alle vruchtgewassen kunnen in principe buiten de koelkast worden bewaard.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. Het beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).