21 mei 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement Raapsteel, Venkel, Spitskool en Fruit.
Inhoud klein abonnement: Raapsteel, Sla, Venkel, Koolrabi en Spitskool.
Inhoud middel abonnement: Raapsteel, Sla, Venkel, Koolrabi, Spitskool en Bosui. Inhoud groot abonnement: Raapsteel, Sla, Venkel, Spitskool, Bosui, Paksoi en Radijs.

Bericht van het land
Deze week weer wat nieuws in het pakket, de venkel en de spitskool uit de kas. Het is het eerste jaar dat wij deze twee teelten doen en omdat zij een iets langere groeiperiode nodig hebben vullen zij het gat tussen de kasteelt en de eerste buitenoogst. Volgende week oogsten wij de eerste bospeen uit de kas, en die zal regelmatig voorkomen in de komende pakketten. Het is ontzettend groeizaam weer, zondag avond hebben wij flink wat regen gehad en daar zijn wij ontzettend blij mee. De afgelopen maand was er weer bijna geen druppel gevallen en de ondergrond droogt alweer uit alsof het hartje zomer is. Wat ons betreft mag het komende week nog flink regenen om weer een voorraadje in de bodem op te bouwen voor komende maand.

Komende week planten wij de aubergine, paprika’s, oer komkommer en zoete bataat.

Aankomende wordt er voor de winkel Odin Arnhem plantgoed verkocht van de Horsterhof!
Een goede week gewenst!

Bewaartips: sla, raapsteel, paksoi, radijs en bosui in een vochtig plastic zak en je kunt het dagen goed houden!

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).