22 oktober 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Prei, Raapsteel, Wortel en fruit.
Inhoud klein abonnement: Zoete aardappel, Paprika, Prei, Raapsteel en Wortel.
Inhoud middel abonnement: Zoete aardappel, Paprika, Prei, Raapsteel, Wortel en Spitskool.
Inhoud groot abonnement: Zoete aardappel, Prei, Raapsteel, Wortel, Spitskool Paprika, Aubergine en Andijvie.

Bericht van het land
Komende week lijkt er een einde te komen aan de najaar regens van de afgelopen weken. Het land is goed nat geworden en de knolselderij, sluitkool, rammenas en pastinaak hebben zich hierdoor nog flink kunnen ontwikkelen en zijn klaar voor de oogst. Komende week planten wij de laatste planting winterpostelein en veldsla en gaan wij door met de oogst van de bewaar groenten. Eerst zijn de yacon, zoete aardappel, raapjes en wortels aan de beurt. Wij hopen op een droge maand om de laatste grote klussen van het jaar tot een succes te brengen, en zo het laatste seizoen van dit jaar met een volle koelcel af te sluiten.

Belangrijk: Het eerste dubbele pakket zal worden uitgeleverd op dinsdag 19 november De hierop volgende pakketten zullen zijn: 3 december, 17 december en dan weer in het nieuwe jaar op 7 januari 2020! De fruittassen zullen dus om de week geleverd worden en de eieren worden gedubbeld!

Iedereen een goede week gewenst en veel kookplezier!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. Het beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).