23 april 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Snijbiet, Rucola, Paksoi en Fruit.
Inhoud klein abonnement: Sla, Raapsteel, Snijbiet, Paksoi en Spinazie.
Inhoud middel abonnement: Sla, Raapsteel, Snijbiet, Paksoi, Spinazie en Andijvie. Inhoud groot abonnement: Sla, Raapsteel, Snijbiet, Paksoi, Spinazie, Andijvie en Rucola.

Bericht van het land
Afgelopen week zijn de koeien naar de wei gegaan! Het is altijd een mooie uitdaging om de kalveren in 1 keer tegelijk met de moederdieren in de wei te krijgen, maar met veel mensen die langs het koeien pad stonden is het perfect gelukt! Blije koeien en kalveren en dus ook blije boeren! De koeien blijven buiten tot eind oktober/begin november.

We hebben er weer een nieuw afhaalpunt bij: Vanaf 7 mei leveren we weer in de Schuytgraaf in de straat ‘Stapelwolk’. Voor de mensen die over willen stappen naar dit adres, laat het graag per email weten! Mochten er mensen zijn die tips hebben om dit afhaalpunt in de spotlights te kunnen krijgen, dan horen wij dat graag.

Voor iedereen die het nog niet weet: per 1 mei is de boerderijwinkel op de dinsdagen gesloten! We hebben lang over deze beslissing nagedacht, omdat we het zelf jammer vinden dat hij dicht gaat, maar we merken dat er al lange tijd te weinig omzet wordt gedraaid. We hopen dat alle vaste klanten van de dinsdag mogelijkheid zien om ons te bezoeken op de vrijdag of zaterdag. En we gaan zeker in de toekomst bekijken of we op een andere dag weer extra open kunnen!

Bewaartips: raapsteel, paksoi, sla, snijbiet, spinazie en rucola in een vochtig plastic zak en je kunt het dagen goed houden!

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).