23 juni 2020

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Spitskool, Sla, Komkommer en fruit.

Inhoud klein abonnement: Spitskool, Sla, Bosui, Komkommer en Andijvie.

Inhoud middel abonnement: Spitskool, Sla, Bosui, Komkommer, Zomerpostelein ofAndijvie en Bosbiet.

Inhoud groot abonnement: Spitskool, Sla, Bosui, Komkommer, Zomerpostelein ofAndijvie, Bosbiet en Doperwt.

Bericht van het land

Het gaat goed op de boerderij, de tuinen liggen er prachtig bij en door de regen van afgelopen week groeit alles erg snel.

De komkommers zijn lekker op gang en er is dus weer voor iedereen een komkommer deze week. De tomaten lijken in hoog tempo te rijpen dus die laten niet lang meer op zich wachten.

De groentepakketten zijn flink in aantal toegenomen dit jaar, afgelopen weekend hebben wij vol trots onze 300ste abonnementen klant verwelkomt!! Wij kunnen voor dit seizoen ongeveer 350 groentepakketten klanten aan dus er is nog plek voor dit seizoen.

Sinds een aantal weken worden de meeste afhaalpunten in Arnhem door groene rijders bezorgd met de fiets. Omdat wij nog in proefperiode willen wij jullie vragen of er opmerkzaamheden zijn omtrent de kwaliteit van de groenten of andere zaken die gerelateerd zouden kunnen zijn aan onze nieuwe bezorgvrienden.

Wij hebben tot dusver geen enkele klacht gehad maar zouden het graag horen mochten er dingen zijn.

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard. Het liefst vochtig in een plastic zak en je kunt de verse gewassen lang goed houden.  Leg je verse groenten niet gewoon in de koelkast, want dan wordt het slap!

Bosbiet: schillen en fijn raspen. Wat bosui fijn snijden en erdoor heen roeren, samen met fijn gesneden augurk. Op smaak maken met een paar flinke lepels mayo, peper, zout en evt wat yoghurt. En je hebt een heerlijke salade!

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).