24 september 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Sla, Sperziebonen, Uien en fruit.
Inhoud klein abonnement: Spinazie, Sla, Sperziebonen, Paprika en Uien.
Inhoud middel abonnement: Spinazie, Sla, Sperziebonen, Tomaten, Komkommer en Courgette.
Inhoud groot abonnement: Spinazie, Sla, Sperziebonen, Paprika, Tomaten, Komkommer, Courgette.

Bericht van het land
Deze week zullen wij de pompoenen van het land halen en afzakken, zodat we op dinsdag 1 oktober voor iedereen een zak pompoenen leveren. Denk dus aan een extra boodschappen tas o.i.d. De pompoenen kunnen bij kamertemperatuur worden bewaard, niet te warm maar ze hoeven niet in de koelkast. Ze kunnen tot aan het voorjaar worden bewaard dus er is tijd om ze op te eten.

• Voor degene die de ‘Farm to table lunch’ gemist heeft of juist nog een keer wil, dan kun je nu kaarten kopen voor de ‘Farm tot table Diner’! Dit Diner is op vrijdag 4 oktober 2019 17.30 tot 21.30 uur. Koop je tickets via www.restaurant-amusement.nl.
• Dinsdag 1 oktober zal er voor iedereen een zak pompoenen liggen om lekker mee naar huis te nemen. Let aub op dat je de goede zak meeneemt! De zakken zijn gelabeld met combi, klein, middel en groot. Dus als je een klein abonnement hebt, neem je een ‘kleine’ zak pompoenen mee! Deze zak vertegenwoordigt het bedrag van 1 pakket. Dit pakket wordt niet geleverd in de 1e week van januari omdat wij dan zelf genieten van de winterrust.

Geniet van deze week en eet smakelijk!

Bewaartips: Alles in de koelkast, behalve de uien en de vruchtgewassen.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. Het beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).