25 juni 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Broccoli, Komkommer, Courgette en Fruit
Inhoud klein abonnement: Spitskool, Sla, Venkel, Broccoli en Komkommer.
Inhoud middel abonnement: Spitskool, Sla, Venkel, Broccoli, Komkommer en Courgette.
Inhoud groot abonnement: Spitskool, Sla, Venkel, Broccoli, Komkommer, Bospeen en Courgette.

Bericht van het land
Wat een zomerse temperaturen. De groente knalt de grond uit overal, zeker ook na de hoeveelheid regen die er vorige week gevallen is.  Verder zijn we lekker druk en houden we dit bericht even kort vandaag.

Oproepje: Is er iemand in Malburgen die het afhaalpunt wil overnemen op korte termijn? Of is er iemand die een kennis heeft met een afdakje, schuurtje o.i.d. waar de pakketten zouden kunnen staan? Neem graag contact op met ons via info@horsterhof.nl.

Hartelijke groeten, het Horsterhof team!

Spitskool: lekker in een wok gerecht, maar rauw in persoonlijk onze favoriet! Zo fijn mogelijk snijden en wat appel, rozijnen en noten erdoor. Op smaak maken met een beetje mayonaise, peper en zout. Evt nog een scheut yoghurt door dit sausje en er door heen roeren. Deze salade kan overal bij en je kunt hem zo uitgebreid maken als je wil. Stukjes ei of spekjes ipv de rozijnen kan natuurlijk ook!

Bewaartips: sla in een vochtig plastic zak in de koelkast en je kunt het dagen goed houden.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).