3 december 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement Veldsla, Yacon, Witte Kool, Muscat Pompoen, Spruit stam en fruit.
Inhoud klein abonnement: Veldsla, Yacon, Rammenas of Raap, Witte Kool, Muscat Pompoen, Uien, Rode Bieten, Zuurkool en Spruit Stam.
Inhoud middel abonnement: Veldsla, Yacon, Rammenas of Raap, Witte Kool, Muscat Pompoen, Uien, Rode Bieten, Zuurkool en Spruit Stam.
Inhoud groot abonnement: Veldsla, Yacon, Rammenas of Raap, Witte Kool, Muscat Pompoen, Uien, Rode Bieten, Zuurkool, Spruit Stam, Witlof en Savooiekool.

Bericht van het land
Na alle regen van de afgelopen tijd zijn wij blij met de koude dagen en nachten. Voor ons nu erg prettig, zodat het land stevig is als we gaan mest rijden en ploegen. Vorig jaar om deze tijd lag het land al klaar voor de winterrust, dit jaar is het wat later. De laatste rode kolen halen we binnenkort van het land en dan is alles leeg, kaal en klaar voor de mest, de ploeg en de winterrust!

• Ondertussen zijn er al flink wat klanten die een jaarlijkse incasso hebben i.p.v. een maandelijkse. Dit houdt in dat wij een wat groter kapitaal hebben in het voorjaar om alle kosten te dekken die nodig zijn voor de voorbereiding voor het nieuwe teeltseizoen, zoals het zaai- en plantgoed. Wij willen de klanten die dit afgelopen jaar hebben gedaan heel hartelijk danken! Mocht u ook interesse of vragen hebben laat het ons graag weten via onze email: info@horsterhof.nl.

• Vanaf 1 januari 2020 zullen we dit ‘bericht van het land’ alleen nog digitaal verstrekken, met het oog op papier verbruik. We gebruiken al lange tijd gerecycled papier, maar het is natuurlijk nog beter om helemaal niet meer zoveel te printen. Geef je op als je dit bericht doorgemaild wilt krijgen! Stuur een mailtje naar info@horsterhof.nl. Wat ook een optie is om op maandag middag onze website te bekijken, want hier plaatsen we dit bericht van het land ook op.

Iedereen een goede week gewenst en veel kookplezier!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard. De zuurkool en Veldsla het beste als eerste eten, dan zijn ze het allerlekkerst!

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).