30 april 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Sla, Koolrabi, Rucola en Fruit.
Inhoud klein abonnement: Sla, Raapsteel, Andijvie, Koolrabi en Rucola.
Inhoud middel abonnement: Sla, Raapsteel, Snijbiet, Koolrabi, Rucola en Paksoi.
Inhoud groot abonnement: Sla, Raapsteel, Andijvie, Koolrabi, Rucola, Paksoi en Spitskool.

Bericht van het land
A.s. vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei houden wij een plantjesmarkt. Wij boeren hebben ruimte om uitleg te geven over het telen van groenten. Er zijn verschillende soorten planten te koop. Denk aan sla en yacon, en prachtig eigen opgekweekte tomaten planten en kruiden. Ook trays en wormencompost zijn in de verkoop!

We hebben er weer een nieuw afhaalpunt bij: Vanaf 7 mei leveren we weer in de Schuytgraaf in de straat ‘Stapelwolk’. Voor de mensen die over willen stappen naar dit adres, laat het graag per email weten! Mochten er mensen zijn die tips hebben om dit afhaalpunt in de spotlights te kunnen krijgen, dan horen wij dat graag.

Voor iedereen die het nog niet weet: per 1 mei is de boerderijwinkel op de dinsdagen gesloten! We hebben lang over deze beslissing nagedacht, omdat we het zelf jammer vinden dat hij dicht gaat, maar we merken dat er al lange tijd te weinig omzet wordt gedraaid. We hopen dat alle vaste klanten van de dinsdag mogelijkheid zien om ons te bezoeken op de vrijdag of zaterdag. En we gaan zeker in de toekomst bekijken of we op een andere dag weer extra open kunnen!

Koolrabi: een fantastisch voorjaarsknolletje die uitstekend rauw gegeten kan worden, door de salade, op de vuist, op een boterham met kaas of tahin. Je kunt hem ook koken of stoven, maar dan smaakt hij meer naar bloemkool. Rauw heeft hij echt een eigen koolrabi smaak.

Bewaartips: raapsteel, paksoi, sla, snijbiet, andijvie en rucola in een vochtig plastic zak en je kunt het dagen goed houden!

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).