Horsterhof groente abonnement 4 april 2023

Volgende groentelevering: Dinsdag 11 april 2023

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit

>Uien, Rode biet, Prei, Wortel en Fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.
>Uien, Rode Biet, Zoete Bataat, Prei en Wortel.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.
>Uien, Rode Biet, Zoete Bataat, Prei, Wortel en Spitskool.

Groot abonnement = groot zwart krat.
> Uien, Rode Biet, Zoete Bataat, Prei, Wortel, Spitskool en Broccoli.

Bericht van het land

Vanaf morgen, dinsdag 4 april zullen de wekelijkse pakketten weer in gaan, dit betekent dat wij weer wekelijks een groenten pakket, een fruittas en een doosje eieren leveren. De groente en eieren worden weer enkel, en het incasso bedrag voor de fruittassen zullen hoger worden. Let op dat je het juiste aantal eieren meeneemt op 4 april.

Op de boerderij: Het is nat, nat en nog eens nat. En wat zijn wij blij met de zon die er nu is! Het land kan nu eindelijk opdrogen, zodat we hopelijk eind deze week kunnen planten buiten!

Ondertussen is de raapsteel bijna klaar, dus volgende week zit er weer vers groen in het pakket. Toch echt iets om naar uit te kijken!

Vandaag gaan we in de kassen alle vliesdoeken weer uitrollen om de planten allemaal af te dekken tegen de nachtvorst die er nog aan komt. De planten zijn mooi aan de groei, dus we willen niet dat het te hard vriest.

Ook dinsdag nacht zal er kans zijn op vorst snachts, het is daarom belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk de groente, fruit en eieren ophaalt op dinsdag en dat het niet snachts buiten staat.

Op vrijdag en zaterdag 5 en 6 mei organiseren wij weer een plantjesmarkt!

Hierbij de flyer

Bewaartips:

Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. 

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).