6 augustus 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: punt paprika, tomaten, courgette en fruit.
Inhoud klein abonnement: punt paprika, tomaten, komkommer, stengelui en courgette.
Inhoud middel abonnement: punt paprika, tomaten, komkommer, stengelui en courgette, prei en sla.
Inhoud groot abonnement: punt paprika, tomaten, komkommer, stengelui en courgette, prei, sla en aubergine.

Bericht van het land
We hebben ondertussen regen gehad, een prachtige stevige bui, heerlijk! We zien de gewassen weer groener worden en de natuur genieten van het vocht. Alleen het gras in het weiland groeit nog niet zo snel. We hebben gemiddeld gezien veel dieren en door de droogte te weinig gras. Hopelijk trekt dit een beetje bij, naarmate we nog regen krijgen. Het is aangenaam groeizaam weer nu het wat minder warm is!

Verder zijn we blij verrast met het succes van het zelfoogsten afgelopen vrijdag en zaterdag. Super leuk om te zien dat zoveel mensen zelf hun groenten verzamelen! Dit houden we er dan ook in de rest van de zomer! Voor wie wil: kom gerust naar de winkel en onze tuin!
De eerste keer zal er iemand van ons mee gaan om wat uit te leggen, zodat u de volgende keer zelfstandig kunt. Nadat u alles verzameld heeft, komt u langs de kassa om het af te rekenen en lekker koken en eten maar! Een mooie manier om (met je kinderen) de boerderij te bekijken, de planten en de dieren te zien.

We wensen iedereen een goede week!

Bewaartips
: Sla en stengelui in een vochtig plastic zak in de koelkast bewaren.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. Het beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).