7 mei 2019

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.
Klein abonnement = helblauw krat.
Middel abonnement = groot donkerblauw krat.
Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Snijbiet, Koolrabi, Prei en Fruit.
Inhoud klein abonnement: Sla, Raapsteel, Snijbiet, Koolrabi en Prei.
Inhoud middel abonnement: Sla, Raapsteel, Snijbiet, Koolrabi en Prei.
Inhoud groot abonnement: Sla, Raapsteel, Snijbiet, Koolrabi, Prei en Andijvie.

Bericht van het land

• Ja… Vanaf vandaag wordt er weer in de Schuytgraaf geleverd. Voor degene die over wil stappen of mensen kent die mogelijk geïnteresseerd zijn, geef het aan ze door!
• En vanaf vandaag is de boerderijwinkel dinsdags gesloten! Dus we zien iedereen graag op de vrijdag en zaterdag voor verse groenten, vers brood, zuivel, fruit, eieren en droog- en kruidenierswaren!
• En vanaf a.s. dinsdag 14 mei hebben wij er ook een afhaalpunt in Rheden bij!! Voor iedereen die over wil stappen, horen wij het graag!

Op het land staan de groenten een beetje stil door de kou. Gelukkig is er momenteel wel genoeg vocht in de grond, dus als het weer wat warmer wordt knalt alles de grond uit! Daarentegen in de kas ging het als een speer.. wellicht voor sommige mensen iets te goed, met grote kroppen sla, andijvie en veel raapstelen die maar lekker door gingen! Het voorjaar is altijd een uitdaging om veel diversiteit en niet teveel blad te leveren, maar wat de natuur serveert zullen we moeten eten !

En de plantjesmarkt van afgelopen vrijdag en zaterdag was een daverend succes! Leuk om zoveel mensen te zien die het leuk vinden om wat in hun eigen moestuin/ tuin te telen en hiervoor bij ons plantjes kwamen kopen. Voor iedereen die nog planten zoekt of tomaten planten wil nu de vorst weer voorbij lijkt te zijn hebben we nog genoeg!

Iedereen een goede week gewenst!

Bewaartips: raapsteel, snijbiet, koolrabi, prei, andijvie in een vochtig plastic zak en je kunt het dagen goed houden!

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604 beste bereikbaar na 19.00 uur) www.horsterhof.nl info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).