9 juni 2020

Volgende groentelevering: Dinsdag  16 Juni  2020

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Bospeen, Bosui, Andijvie en fruit.

Inhoud klein abonnement: Bospeen, Bosui, Sla, Andijvie, Komkommer/Koolrabi.

Inhoud middel abonnement: Bospeen, Bosui, Sla, Andijvie, Komkommer/ Koolrabi, Nieuw Zeelandse Spinazie.

Inhoud groot abonnement: Bospeen, Bosui, Sla, Andijvie, Komkommer/ Koolrabi, Nieuw Zeelandse Spinazie, Peterselie en Bosknoflook.

Bericht van het land

Deze week de eerste komkommers voor de pakketten, helaas konden wij door het koele weer afgelopen dagen nog niet voor iedereen genoeg oogsten. Een deel van de pakketten heeft dus geen komkommer maar een koolrabi.

Eindelijk was er dan de lang verwachte omslag in het weer al met al heeft het ons slechts 15 mm gebracht maar we zijn er natuurlijk wel dankbaar voor.

Vleespakketten

In de weides is de droogte het best te merken, er groeit eigenlijk al een maand geen gras meer bij. Wij gaan mede om deze reden weer een of twee koeien slachten. Meld je via de email aan voor een rundvleespakket.

Een pakket weegt ca 4kg en kost rond de 60 euro. Een  pakket bevat ongeveer 10 soorten vlees zoals hamburgers, verse worst, biefstuk, gehakt etc etc.

Op vrijdag en zaterdag 3 en 4 juli kunnen de pakketten worden opgehaald in de boerderijwinkel. Beide dagen tussen 10 en 17.00 uur! Meld je alleen aan voor een pakket, als je dit ook op deze dagen kunt komen ophalen.

Iedereen een goede week gewenst!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard. Het liefst vochtig in een plastic zak en je kunt de verse gewassen echt goed houden.  Leg je verse groenten niet gewoon in de koelkast, want dan wordt het slap!

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).