Activiteiten

’t Amusement X Horsterhof

Wie wel eens bij ons gegeten heeft, heeft ongetwijfeld de naam ‘Horsterhof’ voorbij horen komen tijdens de uitleg van de gerechten. Voor ons is de Horsterhof een magische plek. Hier worden op biologisch-dynamische wijze prachtige groenten en kruiden verbouwd. Voedselproductie zonder bodemuitputting, gewoon met hulp van de natuur. Én, voor ons natuurlijk heel belangrijk, barstensvol smaak!

Wij gaan hier graag naartoe. Struinen door de velden. Plukken in de kassen. Met de handen in de aarde. Weten waar het eten vandaan komt dat straks op het bord geserveerd wordt. En tijdens deze unieke experience nemen we jou graag mee op ontdekkingstocht!

Op 25 augustus wordt deze locatie namelijk ter beschikking gesteld aan een unieke Horsterhof x Amusement ervaring.

Farmto table

Experience

Wat je kan verwachten:

Pluk je eigen lunch  

10:30 – 11:00 uur
Je wordt ontvangen met een lekker verfrissend drankje. Vervolgens ga je het land op, de velden in. Struinen door de kassen. En alles plukken wat er lekker uit ziet. En tussendoor snoep je natuurlijk alvast van dat ene lekkere rode tomaatje. Want hè, je moet je waar wel even testen natuurlijk.

11:00 – 12:30 uur
De keukenbrigade gaat had aan de slag met de ingrediënten die zojuist geplukt zijn. De lange, gedekte tafel staat al klaar. Hier zullen één voor één grote schalen met salades, gerechten uit de oven, planken met mooie hapjes en andere lekkernijen op verschijnen. Hier hoef je niet doelloos op te zitten wachten natuurlijk. Terwijl er druk gekookt wordt, volg jij een rondleiding op de boerderij. Je leert over biologisch-dynamische landbouw, mag de varkens aaien, proeft verse honing van de bijen. Kortom, genoeg te doen.

12:30 – 15:00 uur
Tijd om te genieten! Aan een lange tafel geniet je, midden op het land, van al het lekkers. Lunchen zoals de Italianen dat doen. Indien gewenst schenken we er uiteraard een lekker glas wijn bij.
Kosten: €30 incl. tafelwater & kruidenthee 

Gastronomisch 15-gangen diner

Bereid je voor op een ware culinaire beleving. Het team van ’t Amusement bereidt een spectaculair diner op deze unieke locatie. Een menu van maar liefst 15-gangen, met de groenten die direct van het land komen in de hoofdrol. Indien gewenst aangevuld met een vlees en/of vis supplement.

18:00 – 18:30 uur
Ontvangst met een aperitief.

18:30 uur 
Start van de culinaire beleving. Je gaat het terrein van de Horsterhof verkennen en krijgt uitleg van de boer over de biologisch-dynamische manier van verbouwen en de diverse soorten gewassen die hier groeien. Ondertussen start het diner. De eerste gerechtjes krijg je op een interactieve wijze gepresenteerd, tijdens de wandeling door de tuinen, velden en kassen. Terwijl je kijkt hoe een ingrediënt groeit, krijg je ondertussen te proeven wat voor heerlijks er met deze groente in de hoofdrol gekookt kan worden. 

19:30 uur
Na ongeveer een uurtje neem je gezamenlijk plaats aan de lange, mooi gedekte tafel. Buiten, of bij slecht weer in de kassen. Hier krijg je de rest van het menu geserveerd en, indien gewenst, een dranken arrangement.
Kosten: €75 incl. aperitief, tafelwater & kruidenthee
Supplement vlees en/of vis: €10
Dranken arrangement: €36
Alcoholvrij dranken arrangement: €28

Zien we je op 25 augustus? Koop jouw ticket hier!