Activiteiten

                                       

Energieboost op de boerderij

De drang om zoveel mogelijk uit het leven te willen halen kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Wij: Charis, Rianne & Estée kwamen er als collega’s achter dat ons pad hiernaartoe zich grotendeels kruist. Wij krijgen energie van yoga, sporten en lekker eten. We zijn reislustig en zoeken graag naar de essentie van ons bestaan. Gooi daar een ondernemend sausje overheen et voila: een energieke samenwerking vol met bruisende ideeën is ontstaan.

Een samenwerking met onze lievelingsboerderij de Horsterhof kan natuurlijk niet ontbreken. Na twee eerdere succesvolle edities keren we op 11 september 2022 terug met weer een mini-retraite! Een ééndaagse retraite in de buitenlucht waar yoga, beweging, eten, ontspanning en verbinding centraal staan. En dat allemaal in de natuur. Het eten komt direct uit de grond van het land en wordt ter plekke klaargemaakt door jou met een beetje hulp van chefkok Estée Strooker en de hele dag door zijn er lessen te volgen. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning! 

Deze dag is inclusief ontbijt, lunch en een uitgebreid programma met verschillende workshops. Energiek, maar zeker ook mindfull. Je stelt zelf het programma samen dat bij jou past. En dat allemaal op de boerderij, tussen de velden, heerlijk in de buitenlucht.

Alle niveau’s en alle leeftijden zijn welkom! We horen van tevoren graag wat jouw yoga ervaring is, zodat we ons aanbod daarop kunnen afstemmen.

Het programma kan nog wat veranderen maar voor een idee neem een kijkje op:
https://www.energiekopladen.nl/product/energieboost-op-het-land-retraite/ “