Boerderijwinkel

Vers, biologisch, lokaal

In onze boerderijwinkel kun je terecht voor verse biologische seizoensgroenten van eigen grond. Boerenzuivel, brood en droogwaren maken ons aanbod compleet. Allemaal biologisch en zoveel mogelijk lokaal en regionaal geproduceerd.

  • woensdag geopend van 13:00 – 17:00 uur
  • vrijdag geopend van 10:00 uur – 17:00 uur.
  • zaterdag geopend van 10:00 uur – 17:00 uur.

Bezoek ons op Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven.

Voor vragen over de boerderijwinkel  neem contact op via info@boerderijwinkelhorsterhof.nl. Voor overige vragen graag mailen naar info@horsterhof.nl

Openingstijden rondom Kerst en Oud & Nieuw

De winkel is gesloten vanaf 26 december 2022 tot en met 12 januari 2023.

Vanaf woensdag 13 januari 2023 zijn we weer geopend en verwelkomen we u graag in onze winkel!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuw jaar toe!

 

Kom voor je wekelijkse boodschappen naar boerderijwinkel de Horsterhof. Ons aanbod verse groenten vullen we aan met groenten van biologische telers uit de regio en citrusvruchten uit het middellandse-zee gebied zodat we jaarrond een compleet assortiment kunnen aanbieden.

Boerenzuivel

Onze boerenzuivel assortiment bestaat o.a. uit melk, yoghurt, kefir, karnemelk, boter en room van Biologisch-Dynamische boerderij de Vijfsprong in Vorden. Ook bieden we diverse boerenkazen aan.

Brood

Elke vrijdag wordt de winkel voorzien van verse broden van de biologische bakker Driekant Ambachtscentrum in Zutphen.

Droogwaar

Naast ons versaanbod bieden we een divers assortiment aan van droogwaren.

Vlees

Een paar keer per jaar slachten wij een van onze koeien en onze varkens. Van het vlees stellen we pakketten samen welke wij verkopen via onze boerderijwinkel. Dit vlees is 100% biologisch. We kiezen er bewust voor om het vlees in samengestelde pakketten te verkopen, zo zorgen we ervoor dat alle vleesdelen worden gebruikt en er niets van het dier wordt weggegooid.

Geïnteresseerd in onze vleespakketten? Geef je mailadres door via info@horsterhof.nl en ontvang een bericht wanneer er vleespakketten beschikbaar komen.