Boerderijwinkel

Bereikbaarheid Boerderijwinkel in week 12 en 13 !

Vrijdag 20 + 27 maart 2020 is de boerderijwinkel open en ook bereikbaar! Het beste is om op de fiets te komen, of om NA 16.00 uur te komen per auto. Mocht je alleen ochtends kunnen komen per auto, kom dan gewoon en zeg tegen de wegwerkers dat je naar de Horsterhof gaat om boodschappen te doen.

Op zaterdag 21 maart is de boerderijwinkel ook gewoon geopend en per auto bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur!

Vers, biologisch, lokaal

In onze boerderijwinkel kun je terecht voor verse biologische seizoensgroenten van eigen grond. Boerenzuivel, brood en droogwaren maken ons aanbod compleet. Allemaal biologisch en zoveel mogelijk lokaal en regionaal geproduceerd.

  • vrijdag geopend van 10:00 uur – 17:00 uur.
  • zaterdag geopend van 10:00 uur – 17:00 uur.

Bezoek ons op Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven.

Voor vragen over de boerderijwinkel  neem contact op via info@boerderijwinkelhorsterhof.nl. Voor overige vragen graag mailen naar info@horsterhof.nl

Kom voor je wekelijkse boodschappen naar boerderijwinkel de Horsterhof. Ons aanbod verse groenten vullen we aan met groenten van biologische telers uit de regio en citrusvruchten uit het middellandse-zee gebied zodat we jaarrond een compleet assortiment kunnen aanbieden.

Boerenzuivel

Onze boerenzuivel assortiment bestaat o.a. uit melk, yoghurt, kefir, karnemelk, boter en room van Biologische boerderij Veld&Beek in Doorwerth. Ook bieden we diverse boerenkazen aan.

Brood

Elke vrijdag wordt de winkel voorzien van verse broden van de biologische bakker Driekant Ambachtscentrum in Zutphen.

Droogwaar

Naast ons versaanbod bieden we een ruim assortiment van meer dan 100 verschillende soorten droogwaren.

Vlees

Een paar keer per jaar slachten wij een van onze koeien. Van het vlees stellen we pakketten samen welke wij verkopen via onze boerderijwinkel. Dit vlees is 100% biologisch. We kiezen er bewust voor om het vlees in samengestelde pakketten te verkopen, zo zorgen we ervoor dat alle vleesdelen worden gebruikt en er niets van het dier wordt weggegooid.

Geïnteresseerd in onze vleespakketten? Schrijf je dan in op onze vleeslijst en ontvang een bericht wanneer er vleespakketten beschikbaar komen.