Boerderijwinkel

Openingstijden tijdens de feestdagen:

Vrijdag 20 en zaterdag 21 december 2019 zijn we geopend!

Vanaf vrijdag 27 december t/m 4 januari zijn wij gesloten.

Vanaf vrijdag 10 januari 2020 zijn wij weer geopend!!

Vers, biologisch, lokaal

In onze boerderijwinkel kun je terecht voor verse biologische seizoensgroenten van eigen grond. Boerenzuivel, brood en droogwaren maken ons aanbod compleet. Allemaal biologisch en zoveel mogelijk lokaal en regionaal geproduceerd.

  • vrijdag geopend van 10:00 uur – 17:00 uur.
  • zaterdag geopend van 10:00 uur – 13:00 uur.

Bezoek ons op Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven.

Of neem contact op via info@horsterhof.nl of 0316 – 26 26 04.

Kom voor je wekelijkse boodschappen naar boerderijwinkel de Horsterhof. Ons aanbod verse groenten vullen we aan met groenten van biologische telers uit de regio en citrusvruchten uit het middellandse-zee gebied zodat we jaarrond een compleet assortiment kunnen aanbieden.

Boerenzuivel

Onze boerenzuivel assortiment bestaat o.a. uit melk, yoghurt, kefir, karnemelk, boter en room van Biologische boerderij Veld&Beek in Doorwerth. Ook bieden we diverse boerenkazen aan.

Brood

Elke vrijdag wordt de winkel voorzien van verse broden van de biologische bakker Driekant Ambachtscentrum in Zutphen.

Droogwaar

Naast ons versaanbod bieden we een ruim assortiment van meer dan 100 verschillende soorten droogwaren.

Vlees

Een paar keer per jaar slachten wij een van onze koeien. Van het vlees stellen we pakketten samen welke wij verkopen via onze boerderijwinkel. Dit vlees is 100% biologisch. We kiezen er bewust voor om het vlees in samengestelde pakketten te verkopen, zo zorgen we ervoor dat alle vleesdelen worden gebruikt en er niets van het dier wordt weggegooid.

Ge├»nteresseerd in onze vleespakketten? Schrijf je dan in op onze vleeslijst en ontvang een bericht wanneer er vleespakketten beschikbaar komen.