Boerderijwinkel
de Horsterhof

Boodschappen direct van het land, aangevuld met biologische zuivel, brood & droogwaren

Boerderijwinkel de Horsterhof

Bezoek onze boerderijwinkel!

In onze boerderijwinkel kun je terecht voor verse biologische seizoensgroenten van eigen grond. Boerenzuivel, brood en droogwaren maken ons aanbod compleet. Allemaal biologisch en zoveel mogelijk lokaal en regionaal geproduceerd.

Openingstijden:
Woensdag 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Adres: Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven

boerderijwinkel@horsterhof.nl 

Onze producten

Uiteraard verkopen we onze eigen seizoensgroenten. Om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden, vullen we dit aan met groenten van biologische telers uit de regio en citrusvruchten uit het Middelandse-zee gebied. Zo kunnen we jaarrond een compleet assortiment bieden. 

Boerenzuivel komt van biologisch-dynamische boerderij de Vijfsprong in Vorden. Het brood komt van biologische bakker Driekant Ambachtscentrum in Zutphen

Vleespakketten

Na een mooi seizoen op de boerderij waarbij de varkens ruimte hebben om te wroeten en zich tegoed doen aan groenteafval en onkruid gaan ze jaarlijks in november naar de slacht. Van het vlees stellen we pakketten samen die wij verkopen via onze boerderijwinkel. Dit vlees is 100% biologisch. We kiezen er bewust voor om het vlees in samengestelde pakketten te verkopen. Zo zorgen we ervoor dat alle vleesdelen worden gebruikt en er niets van de dieren wordt weggegooid. 

"Prachtige boerderij waar echt werk wordt gemaakt van natuurinclusieve landbouw en biodiversiteit. Het resultaat is een winkel vol eerlijk eten en fantastische groentenpakketten in abonnementsvorm. Aanrader!"

Biologische groentenpakketten

Steven Koster