Een groet en jaarbetaling pakket.

Beste Klant,    Allereerst wensen we iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het maar een gezond en fijn nieuwjaar mag worden met enorm veel kraak verse groenten!   Allereerst bedanken wij iedereen die afgelopen jaar een jaarbetaling gedaan heeft. De meeste kosten voor het telen van groente komen in het voorjaar, met de voorbereidingen voor de grond, zaden en plant en pootgoed. Dankzij jullie wordt dit makkelijker voor ons! Wij willen jullie hartelijk danken hiervoor.

Daarnaast is er ook voor andere klanten de mogelijkheid om over te stappen naar een jaarbetaling.     Let op dit bericht is enkel bedoeld voor mensen die het financieel gemakkelijk afgaat. Wij hebben slechts een deel jaarbetalingen nodig om het voorjaar te overbruggen. Daarbij vinden wij het erg prettig dat het grootste deel per maand mag worden geïncasseerd. Omdat dit ons de continuïteit geeft die zeker zo belangrijk is!   Wij hopen dat wij op deze manier voldoende werk kapitaal kunnen verkrijgen om het voorjaar weer te bekostigen.  

De jaar bedragen zien er als volgt uit:  

Combi pakket – € 468,00 per jaar  

Klein pakket – € 520,00 per jaar  

Middel pakket – € 676,00 per jaar  

Groot pakket – € 832,00 per jaar  

Fruittassen en eieren worden altijd maandelijks geïncasseerd.   

Kleine fruittas is € 7,00 per tas  

Grote fruittas is € 9,00 per tas  

Eieren € 2,80 per doosje  

Mocht je graag voor dit jaar een jaarbetaling willen doen, stuur dan graag een mail. De jaarbetaling wordt rond 20 januari geïncasseerd, je hoeft dus hiervoor zelf niets te doen. In december 2022 krijg je opnieuw een uitnodiging voor het volgende jaar, je kunt dan ook gewoon weer overstappen naar een maandelijkse incasso. Wel is het goed om te weten dat als je een jaarbetaling aangaat, deze niet meer maandelijkse opzegbaar is. Je bent dus voor heel 2022 klant. Mocht je nog in een proefabonnement zitten in januari of februari dan kun je ook na je proefmaand overstappen op een jaarbetaling.   

Heel hartelijk dank en met vriendelijke groet,
Matthias en Eline