Horsterhof groente abonnement 1 augustus 2023

Volgende groentelevering:Dinsdag 8 augustus 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Komkommer, Sperziebonen, Cherry tomaat, Bananen en Appel.

Klein abonnement = blauw krat.
>Aubergine, Sperziebonen, Sla, Spitskool en Courgette.

Middel abonnement = groen krat.
>Komkommer, Sperziebonen, Sla of Snijbiet, Spitskool, Courgette en Cherry Tomaten.

Groot abonnement = zwart krat.
>Komkommer, Sperziebonen, Sla of Snijbiet, Spitskool, Courgette, Cherry Tomaten en Aubergine.

Bericht van het land

We merken dat het volop vakantietijd is, er zijn veel mensen weg. Dit betekent voor ons extra puzzelen met hoeveelheden groente en waar we ze kunnen afzetten. De opbrengsten zijn ook erg afhankelijk van het weer, dus met volop zon oogsten we veel meer courgette en komkommers bijvoorbeeld dan met dit regenachtige weer. De ene keer hebben we een paar honderd komkommers over, en dan besluiten we om iedereen een extra komkommer te geven en deze week zijn er weer minder. We doen ons best om de producten zo veel mogelijk af te wisselen zodat iedereen alles krijgt!

Voor iedereen die bij De Groene Vos het pakket ophaalt: de winkel is op woensdag en vrijdag gesloten in week 31, 32 en 33. Probeer zo veel mogelijk het pakket op dinsdag op te halen.

Geniet van de groenten van deze week en/of van je vakantie! Groeten van de maandag ploeg Horsterhoffers!

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De courgette, komkommer, tomaten, aubergine kunnen ook buiten de koelkast bewaard worden. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak, anders verleppen ze heel snel.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).