Horsterhof groente abonnement 1 september 2020

Volgende groentelevering: Dinsdag 8 september  2020

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement Bospeen, Suikermais, Gele biet en fruit.

Inhoud klein abonnement: Bospeen, Snijbiet, Komkommer, Suikermais en Gele of Rode biet.

Inhoud middel abonnement: Bospeen, Snijbiet, Gele of Rode biet, Paprika, Courgette of Komkommer en Aubergine.

Inhoud groot abonnement:  Bospeen, Snijbiet, Gele of Rode biet, Paprika, Aubergine, Komkommer en Suikermais.

Bericht van het land

Afgelopen week hebben sommige van jullie slechte komkommers gekregen. Dit is  helaas onze fout geweest, doordat er een kist met oude komkommers in de stapel met goede komkommers is terecht gekomen. Oprechte excuses voor dit ongemak!! Sommige klanten met een slechte komkommer hebben zich al gemeld, zodat we dit kunnen compenseren. Mochten er nog anderen zijn die ook een slechte komkommer hebben gehad, dan horen wij dat graag via de mail.

We hebben ondertussen een paar mooie regenbuien gehad, dus het land is nu even nat.  Een lekker gevoel om weer eens met modderlaarzen te oogsten!

Tot volgende week!

Vraagje: Zou iedereen het groentepakketten krat willen laten staan op de afhaaladressen aub? We merken dat ze erg in trek zijn… met name de middel kratten hebben we te kort en lijken snel te verdwijnen. Deze kratten zijn kostbaar. Dank voor jullie medewerking!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard. De courgette, komkommer, aubergine, hoeven niet perse in de koelkast. Bladgewassen het liefst vochtig in een plastic zak en je kunt ze lang goed houden. 

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).