Horsterhof groente abonnement 10 augustus 2021

Volgende groentelevering: Dinsdag 17 augustus 2021

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Snijbiet, Komkommer, Courgette en Fruit.

Inhoud klein abonnement:Groenselderij, Komkommer, Courgette, Nieuwe aardappelen, Rode Peper en Tomaten.

Inhoud middel abonnement: Komkommer, Courgette, Nieuwe aardappelen, Sla, Bosprei en Tomaten.

Inhoud groot abonnement: Komkommer, Courgette, Nieuwe aardappelen, Sla, Bosprei Tomaten, Stengelui en Rode Peper.

Bericht van het land

Tijdens de komende zomerweken is de Groene Vos gesloten op de dinsdagen. De pakketten zullen op woensdag ochtend gebracht worden en iedereen kan op woensdag het pakket ophalen. Iedereen die het hier ophaalt is hierover gemaild.

Daarnaast is het afhaalpunt bij Slagerij Putman deze week nog gesloten. De pakketten kunnen op woensdag worden opgehaald bij de Groene Vos. Vanaf 17augustus is Slagerij Putman weer geopend en kan iedereen weer op dinsdag het pakket ophalen.

Deze week zitten er nieuwe aardappelen in het pakket (behalve de combi pakketten). Dit jaar hebben we een aantal rijen gepoot en ondanks dat we bezoek hadden van Colorado kevers toch mooie aardappels!

Verder is het natuurlijk vakantie tijd, we hebben het geluk gehad dat we zelf ook weg konden dankzij alle andere mensen die op de tuin en winkel aan het werk waren. Super fijn dat de boerderij dan gewoon doordraait.

Ook op de afhaalpunten is het te merken dat de vakantietijd volop bezig is. Er worden regelmatig verkeerde pakketten meegenomen waardoor andere klanten hun pakket niet hebben. Mocht iemand anders je pakket halen, zorg dat je deze persoon ├ęcht goed instrueert; app een foto door van het afhaalpunt of het krat wat leeggehaald mag worden. Zo zorgen we met elkaar dat alles klopt.

Geniet van deze week, in je achtertuin, op je werk of in je luie vakantie stoel!

Groet Eline

Bewaartips: de tomaat, komkommer, courgette bewaar je het best buiten de koelkast op een koele donkere plek. In de koelkast gaat er veel smaak verloren. De sla kan het best in een vochtige doek in de groentelade van de koelkast.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).