Horsterhof groente abonnement 10 oktober 2023Bericht van het land – 10 oktober

Volgende groentelevering:Dinsdag 17 oktober 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.

> Prei, Knolvenkel, Winterpeen en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
>Prei, Andijvie, Knolvenkel, Peen, Sla.

Middel abonnement = groen krat.
>Prei, Andijvie, Knolvenkel, Peen, Sla en Broccoli.

Groot abonnement = zwart krat.
>Prei, Andijvie, Knolvenkel, Peen, Sla, Broccoli en Spitskool.

Bericht van het land 

Fijn dat de meeste van jullie alle pompoenen al thuis hebben liggen! 

Voor degene die de zak vergeten is, zou het fijn zijn om deze morgen alsnog mee te nemen van het afhaalpunt! Degene die nu met een proefmaand begint, mag eerst de proefmaand afmaken. Mocht je daarna besluiten door te gaan, dan ontvang je ook nog een zak pompoenen. 

Bij degene die het pakket beëindigen vóór 1 januari, zal de zak pompoenen nog in rekening worden gebracht.

Verder zijn we op het land nu aan het rooien. De zoete aardappels rooien we nu allemaal op, daarna de knolselderij, de winterpenen e.d.

Maar deze week snijden we ook alle filderkraut kolen en maken we zuurkool! 

Verder een goede week gewenst en eet smakelijk!

Varkensvleespakketten: Inschrijven via onze website graag 😊

Er worden weer varkensvleespakketten gemaakt binnenkort en iedereen kan zich inschrijven voor één of meerdere pakketten.

De pakketten kosten € 16,50 per kg en wegen ca 4 kg. Denk aan Schouderkarbonade, ribkarbonade, gehakt, verse worst, hamlappen schnitzel en speklapjes. Alles is per stuk verpakt en gelabeld en kan zo de diepvries in. Ophalen kan uitsluitend op vrijdag 17 en zaterdag 18 november tussen 10 en 17.00 uur in de boerderijwinkel!

Dubbele pakketten: Op dinsdag 7 november wordt het eerste dubbele pakket geleverd. Dit betekent dat de inhoud van de groente aangepast wordt naar een dubbele waarde en dat we 1 x per 14 dagen leveren. Alle groenten zitten gewoon in 1 krat. 

De eieren worden ook gedubbeld en de fruittassen blijven enkel. Alles wordt dus om de week bezorgd. Let op: de incasso voor de fruittassen zal dus ongeveer halveren tijdens de winterperiode en in het voorjaar, als we weer terugschakelen naar wekelijkse leveringen weer verdubbelen. 

Op de volgende dinsdag komen we groente, fruit en eieren brengen:

7 & 21 november

5 & 19 december

9 & 23 januari enz.

Vakantie tegoed: Voor iedereen die max 4 weken het pakket heeft gepauzeerd is welkom in de boerderij winkel om dit tegoed te besteden in de vorm van boodschappen. In de boerderijwinkel ligt een lijst en hierop staat je tegoed vermeldt. Let op: dit tegoed is alleen geldig in 2023, hierna verloopt het! De winkel zal open zijn tot en met 23 december 2023

Herfstmarkt: Zaterdag 21 oktober 2023 van 10-15 uur.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De tomaten kunnen ook buiten de koelkast bewaard worden. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak, anders verleppen ze heel snel. 

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).