Horsterhof groente abonnement 13 juni 2023

Volgende groentelevering: Dinsdag 20 juni 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Sla, Uien, Rabarber en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
>Sla, Uien, Rabarber, Bospeen en Bosui.

Middel abonnement = groen krat.
>Sla, Uien, Rabarber, Bospeen, Bosui en Snijbiet.

Groot abonnement = zwart krat.
> Sla, Uien, Rabarber, Bospeen, Bosui, Snijbiet en Bosbiet.

Bericht van het land

Wat fijn dat iedereen super goed opgelet heeft met het ophalen van de pakketten! Op bijna alle afhaaladressen klopte het, en ontving iedereen zijn of haar eigen pakket. Het is voor ons fijn dat alle kratten op het afhaalpunt blijven staan, zodat we geen kratten kwijt raken. Je kunt gemakkelijk met een eigen tas de groenten ophalen.

Verder is het op het land erg droog. We zijn nu non stop aan het beregenen. We hebben geïnvesteerd in een beregeningspomp en een haspel, zodat we alle teeltvakken kunnen beregenen en dit is ook hard nodig nu met deze hoge temperaturen en hete dagen. We zien dat de kasgewassen, maar ook de courgettes en pompoenen het wel fijn vinden dat het warmer is na die koude periode in het voorjaar.

Eet smakelijk en een goede week gewenst! Hartelijke groet van de pakkettenploeg!

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak, anders verleppen ze heel snel.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).