Horsterhof groente abonnement 15 augustus 2023

Volgende groentelevering:Dinsdag 22 augustus 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Knolvenkel, Courgette, Groenselderij, Pruimen en Appel.

Klein abonnement = blauw krat.
>Aubergine, Knolvenkel, Sperzieboon, Courgette en Cherry Tomaten.

Middel abonnement = groen krat.
>Aubergine, 2 x Knolvenkel, Sperzieboon, Courgette, Cherry Tomaten en Groenselderij.

Groot abonnement = zwart krat.
>Aubergine, 2 x Knolvenkel, Sperzieboon, Courgette, Cherry Tomaten, Groenselderij, Sla en Chilipepers.

Bericht van het land

En ja hoor, Eindelijk schijnt de zon weer! Alle mensen, maar ook de tuin bloeit er weer van op. Het groenbemester mengsel (bloemen en kruiden) wat in het voorjaar gezaaid is, ruik je weer als je er langs loopt! De zonnebloemen staan te stralen in de zon en alles wat er op het land gedaan moet worden, is zoveel fijner als het droog is! Als de grond opdroogt, kunnen we eindelijk weer wat aan het onkruid doen, door te schoffelen. Er is namelijk nu veel onkruid, doordat we niet eerder het land op konden door alle nattigheid.

Geniet van de zomergroenten van deze week!

Voor iedereen die bij De Groene Vos het pakket ophaalt: de winkel is op woensdag en vrijdag gesloten in week 33. Probeer zo veel mogelijk het pakket op dinsdag op te halen.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De courgette, komkommer, tomaten, aubergine kunnen ook buiten de koelkast bewaard worden. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak, anders verleppen ze heel snel.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).