Horsterhof groente abonnement 18 augustus 2020

Volgende groentelevering: Dinsdag  25 augustus  2020

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement Courgette, Komkommer, Sla en fruit.

Inhoud klein abonnement: Tomaten, Courgette, Sla, Komkommer en Groenselderij.

Inhoud middel abonnement: Tomaten, Courgette, Sla, Komkommer, Prei, Rode Biet en Cayenne peper.

Inhoud groot abonnement:  Tomaten, Courgette, Sla, Komkommer, Prei of Stengelui, Rode Biet, Cayenne peper en Aubergine paars en wit.

Bericht van het land

Gelukkig zijn de temperaturen iets gedaald en hebben we een klein beetje regen gehad! Het land is nog steeds veel te droog en beregenen blijft een  belangrijk deel van het werk.

Deze week de eerste groenselderij in het kleine pakket! Binnenkort ook voor de andere pakketten natuurlijk. Fijn om te merken dat bijna iedereen terug is van vakantie, er valt momenteel erg veel te oogsten dus wij zijn blij dat wij weer veel pakketten mogen maken.

Iedereen een fijne week gewenst en veel kookplezier!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard. De courgette, komkommer, aubergine, chilipeper,  hoeven niet perse in de koelkast. Bladgewassen het liefst vochtig in een plastic zak en je kunt ze lang goed houden.  De pepers kun je best een tijdje laten liggen, ze drogen dan wel wat in, maar snijd je elke keer een reepje ervan af. Invriezen kan ook.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).