Horsterhof groente abonnement 18 mei 2021

Volgende groentelevering: Dinsdag 25 mei 2021

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Koolrabi, Uien, Raapsteel en Fruit.

Inhoud klein abonnement: Koolrabi, Sla, Paksoi, Raapsteel en Uien.

Inhoud middel abonnement: Koolrabi, Sla, Paksoi, Raapsteel, Uien en Spinazie.

Inhoud groot abonnement: Koolrabi, Sla, Paksoi, Raapsteel, Uien en Spinazie.

Bericht van het land

  • Ondertussen hebben wij er een leuk en nieuw afhaalpunt bij; In Velp bij O.G. High Performance Gym kan iedereen ook een pakket afhalen op dinsdag.

De gym zit op de Reinaldstraat 20a, dus mochten er mensen hier een pakket willen ophalen, stuur dan gerust een mail.

  • Sinds een tijdje is het mogelijk om het pakket in Arnhemse Herten te voldoen, dit is een lokale munt en deze munt kun je ook weer omruilen in Euro’s mocht dat nodig zijn. Een mooi initiatief om lokaal geld lokaal te laten werken. Mocht je geïnteresseerd zijn om je pakket in Arnhemse Herten te voldoen, laat het dan weten! Ook in de boerderijwinkel kan er betaald worden met Herten.
  • En wij gaan weer rundvlees pakketten maken. De pakketten bestaan uit ca 3,5 à 4 kg vlees, van gehakt tot aan biefstuk. Alles is verpakt en gelabeld en kan zo de diepvries in. De prijs is € 16,50 per kg.

Ophalen kan alleen op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli 2021.

Geef je graag op door een mail te sturen naar info@horsterhof.nl.

Bewaartips: Alle bladgewassen kunnen in de koelkast worden bewaard, liefst in plastic of een doek. Liefst dan wel wassen met biologisch wasmiddel en geen wasverzachter! Leg verse bladgewassen nooit zonder bedekking in de koelkast, want dan verlept het meteen. Producten zoals wortel kunnen in de groenten la worden bewaard of een schuur, deze liever niet in plastic. Uien graag warm en droog bewaren.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).