Horsterhof groente abonnement 19 december 2023

Volgende groentelevering:dinsdag 9 januari 2024

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Winterpostelein, Oesterzwammen, Zuurkool, Yacon, Pompoen, Sjalotjes en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
>Winterpostelein, Oesterzwammen, Zuurkool, Yacon, Pompoen, Sjalotjes, Veldsla en Pot Augurken.

Middel abonnement = groen krat.
> Winterpostelein, Oesterzwammen, Zuurkool, Yacon, Pompoen, Sjalotjes, Veldsla, Pot Augurken, Rode Kool en Boerenkool.

Groot abonnement = zwart krat.
>Winterpostelein, Oesterzwammen, Zuurkool, Yacon, Pompoen, Sjalotjes, Veldsla, Pot Augurken, Rode Kool, Boerenkool, Aardperen en Mierikswortel.

Bericht van het land

En dan nu het allerlaatste pakket van dit jaar!

Wij houden het kort want het is tijd voor rust. De winterstop is voor ons een periode om even helemaal niks te doen, hoeven en moeten. Dat is heel erg fijn als je op de boerderij woont en alles altijd maar doordendert. Vanaf begin januari gaan wij weer met nieuwe energie voorbereiden voor het nieuwe teeltseizoen. Voor mensen die er inmiddels aan gewend zijn dat wij op oudejaarsdag oliebollen bakken voor de verkoop. Dat doen wij dit jaar niet. Wij bakken alleen voor onszelf 😉

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling! Tot volgend jaar! Hartelijke groet, Matthias en Eline

Een deel van de klanten heeft een in januari een jaarbetaling gedaan, wij willen jou/jullie heel hartelijk danken voor de jaarbetaling van 2023! De meeste kosten voor het telen van groente komen in het voorjaar, met de voorbereidingen voor de grond, zaden en plant en pootgoed. Dankzij jullie wordt dit makkelijker voor ons! Dus bij deze: Dank je/jullie wel!!
Daarnaast is er ook voor andere klanten de mogelijkheid om over te stappen naar een jaarbetaling.  

Let op dit bericht is enkel bedoeld voor mensen die het financieel gemakkelijk afgaat. Wij hebben slechts een deel jaarbetalingen nodig om het voorjaar te overbruggen. Daarbij vinden wij het erg prettig dat het grootste deel per maand mag worden geïncasseerd. Omdat dit ons de continuïteit geeft die zeker zo belangrijk is! 

  • En wie van jullie kinderen heeft zin om ons zaterdag team te versterken? Op zaterdagen vanaf 9.00 uur. Eindtijd en vergoeding zijn bespreekbaar 😊 Graag ontvangen we een mail van degene die interesse heeft!
  • Voor wie vanaf 1 januari 2024 graag het pakket in de Schuytgraaf ophaalt, kan dat! We gaan daar weer leveren en wel in de straat: Lokaalspoor. Mail graag als je vanuit Elderveld of de Laar over wil stappen naar dit nieuwe adres. Hierna volgt een bevestiging met het volledige adres.
  • De boerderijwinkel is gesloten vanaf 24 december tot en met 4 januari 2024. Vanaf 5 januari 2024 openen wij de boerderijwinkel weer!
  • Wij ontvangen graag eierdozen van 6 en 10 stuks retour. We gebruiken ze graag opnieuw. Ze mogen in een plastic zak, zodat ze droog aankomen. Liever geen andere doosjes.
  • En het vakantie tegoed kan nog gebruikt worden dit jaar tot en met 23 december 2023 in de boerderijwinkel. Hierna verloopt het vakantie tegoed van 2023. Ga je op vakantie in het nieuwe jaar? Geef dit dan door via onze website bij groentepakket pauzeren.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De sjalotjes blijven liever buiten de koelkast. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak in de koelkast als je ze even wil bewaren.  

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).