Horsterhof groente abonnement 2 juli 2024

Volgende groentelevering: dinsdag 9 juli 2024

Combi abonnement = paars krat.
> Paksoi, Prei, Komkommer en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
> Paksoi, Prei, Komkommer, Tuinbonen en Courgette.

Middel abonnement = groen krat.
> Paksoi, Prei, 2 x Komkommer, meer Tuinbonen en Courgette.

Groot abonnement = zwart krat.
> Paksoi, Prei, 2 x Komkommer, meer Tuinbonen, Courgette en Knolvenkel.

Bericht van het land

De komkommerplanten zijn nu echt optimaal aan het produceren! Na al dat vocht in de kas door de regen hadden we veel slechte komkommer vruchten in een vroeg stadium, omdat er vocht aan het bloempje bleef hangen, waardoor de komkommer aan de onderkant begon te rotten. Na een actief snoeibeleid en prachtig droog en warm weer is alles weer onder controle en zijn de planten prachtig en met een mooie productie!

Verder hebben we vorige week veel in het onkruid kunnen doen, en hebben we alle bewaarbieten, groenselderij en prei kunnen planten.

Iedereen een goede week gewenst en eet smakelijk!

Nieuws: Ondertussen zijn we bezig met een nieuw systeem voor ons klantenbestand. Dit gaat betekenen dat alle klanten eigen inlog gegevens (op den duur) gaan ontvangen, waarbij iedereen zelf een aantal zaken heel makkelijk kan regelen, zoals wisselen van afhaalpunt, vakanties doorgeven, maar ook pakketwisselingen. Wij zijn blij om deze ‘upgrade’ te kunnen doen, zodat het voor zowel klanten als onszelf makkelijker wordt. Wat gaat er veranderen: alleen het maandbedrag voor de groentepakketten wordt veranderd, naar een wekelijks bedrag. Dus als de incasso plaats vindt en er zitten 5 weken in de maand, wordt er voor 5 weken geïncasseerd, in andere maanden dus 4 weken. Dit doen we ook voor de fruittassen en eieren en werkt eigenlijk fijner. En t.z.t ontvangt dus iedereen een eigen inlog code zodat je je eigen gegevens kunt inzien, maar ook evt wijzigingen kunt doorvoeren.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De bladgroenten het liefst vochtig in een plastic zak. Als je ze vergeet af te dekken dan drogen ze snel uit en worden ze slap.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.)  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).