Horsterhof groente abonnement 20 december 2022

Volgende groentelevering: Dinsdag 10 januari 2023

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit

>Sweet Dumpling, Sjalotjes, Zoete Bataat, Winterpostelein, Yacon en Fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.
>Sweet Dumpling, Sjalotjes, Veldsla, Zoete Bataat, Winterpostelein, Tomatenmoes, Yacon en Pastinaak.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.
>Sweet Dumpling,Sjalotjes, Veldsla, Zoete Bataat, Winterpostelein, Tomatenmoes, Yacon, Pastinaak en Witlof.

Groot abonnement = groot zwart krat.
> Sweet Dumpling,Sjalotjes, Veldsla, Zoete Bataat, Winterpostelein, Tomatenmoes, Yacon, Witlof, Wortelpeterselie en Bloemkool.

Bericht van het land

En dan nu het allerlaatste pakket van dit jaar! We zijn ontzettend blij dat we een fijn en goed jaar achter de rug hebben, maar ook dat we nu bijna even vakantie hebben! Iedereen heel hartelijk dank voor alle steun, betrokkenheid als vrijwilliger, stagiaire of juist als abonnementenklant, winkelklant, zelfoogster of als kippenkar sponsor! We zijn blij en dankbaar dat we samen met ons team weer een jaar met mooie groenten hebben kunnen telen en dat jullie hier allemaal van genieten en deel van uit maken. We wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling! Tot volgend jaar!

Hartelijke groet, Matthias en Eline

Belangrijk:

Vakantietegoed: Iedereen die een vakantie tegoed heeft open staan kan deze nog gebruiken in de boerderijwinkel. De winkel is nog geopend tot en met 24 december 2022. Hierna verloopt het tegoed.

Winkelopeningstijden: De winkel is gesloten vanaf 25 december tot en met 12 januari 2023. Iedereen kan weer boodschappen komen doen op vrijdag 13 januari 2023.

Leveringen Pakketten: 20 december 2022 het laatste pakket van dit jaar. Het eerste pakket zal zijn op 10 januari 2023 om daarna weer in het tweewekelijkse ritme door te gaan!

Nieuwe prijzen: Vanaf 1 januari hebben wij nieuwe prijzen voor onze groentepakketten.

Combi: wordt € 10,50 per week, per maand € 45,50

Klein: wordt € 11,50 per week, per maand € 49,83

Middel: wordt € 15,00 per week, per maand € 65,00

Groot: wordt € 18,50 per week, per maand € 80,16

De fruit en eieren blijven gelijk!

Een deel van de klanten heeft een jaarbetaling. Dit is een optie voor wie ruimte heeft om het pakket in 1 keer te voldoen. Dit geeft ons de mogelijkheid om wat meer werkkapitaal in het voorjaar te hebben. Dit kan in januari.

Oliebollenbakspektakel: Bestel heerlijke zelfgebakken oliebollen van traditiegetrouwe familierecepten en kom deze ophalen op 31 december tussen 13 en 17.00 uur. Zie de uitnodiging hieronder!

Yacon: een frisse knol die naar fruit smaakt! Lekker in blokjes door de salade of je kunt hem ook goed in een curry verwerken, dan blijft de yacon wat stevig. Ondanks de zoete smaak is de yacon zeer geschikt om te eten voor mensen met diabetes, omdat de yacon een erg lage waarde heeft op de glycemische index. En de yacon is zeer rijk aan anti-oxidanten! Kortom : geniet ervan!

Tomatenmoes: onze eigen zomerse tomaten nu in een pot in het groentepakket! Alleen maar tomaat, gekookt, gezeefd en geweckt. Lekker als sap, soep of saus.

Bewaartips: Alle groenten behalve uien en zoete bataat kunnen het beste in de koelkast worden bewaard.  De bladgroenten vochtig in een plastic zak zodat het niet slap wordt. Mocht je koelkast vol zitten, dan kan de rammenas, bieten en winterpeen ook op een andere koele plek neergezet worden. Even goed in de gaten houden dat ze niet te warm of te vochtig staan.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).