Horsterhof groente abonnement 21 december 2021

Volgende groentelevering: Dinsdag 11 januari 2022

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Stoofperen, Zuurkool, Sweet dumpling pompoen, Spruiten op stam, Uien, Winterpostelein en Fruit.

Inhoud klein abonnement: Zoete Aardappel, Sjalotjes, Stoofperen, Zuurkool, Sweet dumpling pompoen, Spruiten op stam, Uien, Winterpostelein, Veldsla,

Inhoud middel abonnement: Zoete Aardappel, Sjalotjes, Stoofperen, Zuurkool, Sweet dumpling pompoen, Spruiten op stam, Uien, Winterpostelein, Chinese Kool en Veldsla.

Inhoud groot abonnement: Zoete Aardappel, Sjalotjes, Stoofperen, Zuurkool, Sweet dumpling pompoen, Spruiten op stam, Uien, Winterpostelein, Chinese Kool, Veldsla en Witlof.

Bericht van het land

Dit pakket is het laatste pakket van 2021. Het Volgende pakket is op 11 januari 2022.

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor jullie afname van een groentepakket afgelopen jaar.

Dankzij jullie hebben wij alles wat wij hebben geproduceerd kunnen afzetten. Wij hebben alles wat wij konden geven gegeven om weer een prachtig jaar af te mogen sluiten op de boerderij! Wij kunnen met trots mededelen dat ondanks het tegen vallende weer dit jaar, het toch is gelukt om de groentepakketten voor ruim 95% te vullen met eigen geteelde groenten zomer en winter. Daar zijn wij trots op!

Wij wensen iedereen een leuke jaarwisseling en een gelukkig 2022 toe.

De boerderij is gesloten tot 7 januari, op deze dag is ook voor het eerst de boerderijwinkel weer open.

Als uitzondering op deze gesloten periode hebben wij dit jaar op 31 december de mogelijkheid om oliebollen te kopen en te komen. Deze worden in de kas op de boerderij gebakken.  En zijn vooruit te bestellen via de email: oliebollen@horsterhof.nl  wees er snel bij want de bestellingen gaan hard en het aanbod is beperkt. Bovendien gaat het niet om zomaar een oliebol maar om een heuse banketbakkers bol. Het is dus geen deegbal… maar een oliebol met rozijnen krenten appel citroenrasp etc…

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast, balkon, schuur worden bewaard.  De winterpostelein graag in de koelkast. Zoete aardappel en uien graag buiten de koelkast bewaren anders gaan ze snel schimmelen. De sweet dumpling pompoen ook graag buiten de koelkast bewaren, op een droge plek.

De zuurkool is ca 1 week houdbaar in de koelkast.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).