Horsterhof groente abonnement 22 december 2020

Volgende groentelevering: Dinsdag   12 Januari 2021

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Zuurkool, Boerenkool, Gele bietjes, Stoofpeer, Winterpostelein, Sjalotjes en fruit.

Inhoud klein abonnement: Zuurkool, Boerenkool, Gele bietjes, Stoofpeer, Winterpostelein, Sjalotjes, Oesterzwammen en Pompoen.

Inhoud middel abonnement: Zuurkool, Boerenkool, Gele bietjes, Stoofpeer, Winterpostelein, Sjalotjes, Oesterzwammen en Pompoen.

Inhoud groot abonnement:  Zuurkool, Boerenkool, Gele bietjes, Stoofpeer, Winterpostelein, Sjalotjes, Oesterzwammen, Pompoen, Prei en Winterpeen.

Bericht van het land

Dit is alweer het laatste pakket van 2020. Deze week is er voor iedereen een muscat pompoen, dit soort pompoen is uitstekend om soepen en currys van te maken.

De Kleinere exemplaren voor de kleine pakketten, zijn heerlijk om in dikke plakken te snijden en te bakken.

Verder zijn er voor alle pakketten (behalve combi) Oesterzwammen van de Middelwaard in Loo.  Los van deze heerlijke paddenstoel is het een prachtig bedrijf waar met liefde op biologisch dynamische wijze oesterzwammen worden gekweekt. In combinatie met vleesvee dat de uiterwaarden begraast. Wij hopen dat iedereen er van kan genieten zoals wij!

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor jullie deelname aan ons groentepakket afgelopen jaar. Wij zijn trots en ontzettend blij dat er zoveel mensen zijn die onze werkwijze waarderen. Wij wensen iedereen een goede kerst en jaarwisseling toe en hopen dat wij ook komend jaar weer voor jullie mogen telen!

Prijsverhoging 2021

Het is bijna het eind van het jaar. En wij hebben besloten weer een prijsverhoging te doen voor alle abonnementen (behalve de eieren), ingaand op  01-01-2021.

De laatste keer dat wij een prijsverhoging deden was in 2014. Wij doen ongeveer 1 keer per 5 jaar een prijsverhoging indien nodig.

Wij hopen dat iedereen hier mee uit de voeten kan. Ook voor mensen die een kortingspakket krijgen omdat zij in (tijdelijk) financieel slecht weer verkeren worden verhoudingsgewijs mee verhoogd.

Kosten voor een abonnement komend teeltseizoen 2021.

Groentepakketten:

Combi pakket van 7.50 naar 9,- Euro per week

Klein pakket van 9,- naar 10,- Euro per week

Middel pakket van 11,- naar 13,- Euro per week

Groot pakket van 14,- naar 16,- Euro per week

Fruitassen:

Klein van 5,- naar 7,- Euro per week

Groot van 7.50 naar 9,- Euro per week

Zelfoogst:

Kind onder 5 jaar Gratis

Kind tussen 5 en 13 jaar 100,- Euro per Seizoen van  ca april t/m november

Kind vanaf 14 jaar en volwassenen 285,- Euro per Seizoen van  ca april t/m november

Fijne kersttijd en een goed, gezond en vrolijk nieuw jaar!

Bewaartips: Alle bladgewassen en de geopende zuurkool kunnen in de koelkast worden bewaard, liefst in plastic of een doek. Leg verse bladgewassen nooit zonder bedekking in de koelkast, want dan verlept het meteen. Producten zoals bieten, prei, wortel, boerenkool, stoofperen, kunnen in de groentela worden bewaard of een schuur, deze liever niet in plastic. De pompoen kan het beste buiten de koelkast net als bijvoorbeeld uien of sjalotjes droog en relatief warm bewaard worden.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).