Horsterhof groente abonnement 22 juni 2021

Volgende groentelevering: Dinsdag 29 juni 2021

Combi abonnement = klein donkerblauw krat inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Andijvie, Bosui, Prei en Fruit.

Inhoud klein abonnement: Andijvie, Sla, Bosui, Bospeen en Prei.

Inhoud middel abonnement: Andijvie, Sla, Bosui, Bospeen, Prei en Uien.

 Inhoud groot abonnement: Andijvie, Sla, Bosui, Bospeen, Prei, Uien en Asperges.

Bericht van het land

Ondertussen hebben we mooie regenbuien gehad, lekker flink wat water en gelukkig geen hevige stormen of onweersbuien. Daar zijn we harstikke blij mee! Het vochtgehalte in de bodem is nu echt goed op peil en al met al is het groeizaam weer. We zijn begonnen met de eerste komkommers te oogsten, dus deze zult u ook snel in uw pakket vinden! De andere kasgewassen gaan ook mooi, de tomaten planten groeien flink door en zien er gezond uit. Het duurt natuurlijk nog wel even voordat ze beginnen te kleuren. Hebben we iets leuks om naar uit te kijken!

Mochten er nog mensen zijn, die zich aan willen melden voor een vleespakket, dan kan dat nog! Ophalen is op 2 en 3 juli.

Banjeren met de boer(in) – a.s. zaterdag!

We willen jullie uitnodigen voor een rondleiding over het erf op zaterdag 26 juni a.s. Met name alle (nieuwe) groente-abonnementhouders zijn van harte welkom! We maken dan graag tijd om wat meer over ‘de Horsterhof’ te vertellen en er is gelegenheid om je vragen te stellen.

Verder een goede week gewenst en tot volgende week. En eet smakelijk!

Bewaartips: Alle bladgewassen kunnen in de koelkast worden bewaard, liefst in plastic of een doek. Liefst dan wel wassen met biologisch wasmiddel en geen wasverzachter! Leg verse bladgewassen nooit zonder bedekking in de koelkast, want dan verlept het meteen. Producten zoals wortels en bieten kunnen in de groenten la worden bewaard of een schuur, deze liever niet in plastic. Uien graag warm en droog bewaren. Bosui wel weer verpakken en in de koelkast.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).