Horsterhof groente abonnement 23 augustus 2022

Volgende groentelevering: Dinsdag 30 aug 2022

Combipakketten = klein donkerblauw krat inclusief fruit

>Tomaten, Aubergine, Komkommer en Fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.
>Tomaten, Courgette, Komkommer, Sla en Knolvenkel.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.
> Tomaten, 2 x Courgette, Komkommer, Sla, Knolvenkel en Sperziebonen.

Groot abonnement = groot zwart krat.
> Tomaten, 2 x Courgette, Komkommer, Sla, Knolvenkel, Sperziebonen en Aubergine.

Bericht van het land

De tomatenplanten zijn volop in productie dus ook deze week weer heerlijke tomaten voor iedereen in het pakket. Er hangen flinke trossen tomaten aan de planten dus ook de komende weken komen de liefhebbers van tomaten wel aan hun trekken.

Verder zijn we erg blij met de extra aanmeldingen die we hebben ontvangen voor een wekelijks doosje eieren van onze eigen kippen maar… we hebben nog ruim voldoende voor meer geïnteresseerden! Wil je ook elke week genieten van écht hele verse eieren van kippen die ook écht buiten rond scharrelen, dan kan dat! Stuur ons je verzoek per mail en dan zorgen wij ervoor dat je wekelijks bent voorzien van verse eieren van de Horsterhof.

En een oproep aan iedereen: mochten jullie nog nette schone eierendozen van 6 stuks retour kunnen doen, dan heel graag. We gebruiken ze graag opnieuw. Heel hartelijk dank.

Iedereen een fijne week gewenst!

In de fruittassen deze week: Juttepeer, een zeer oud peren ras met zijn herkomst vermoedelijk uit Nederland. De peer is heerlijk als handpeer met een bijzonder aroma en zoetzure smaak. De schil is wat stug dus het best even schillen. Wanneer de peer nog stevig is, is deze ook goed te stoven.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard.  De bladgewassen vochtig in een plastic zak zodat ze niet uitdrogen.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).