Horsterhof groente abonnement 25 juli 2023

Volgende groentelevering: Dinsdag 1 augustus 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Komkommer, Bosbiet, Spitskool, Appel en Banaan.

Klein abonnement = blauw krat.
>Komkommer, Bosbiet, Spitskool, Courgette, Sperziebonen.

Middel abonnement = groen krat.
>Komkommer, Bosbiet, Spitskool, Courgette, Aubergine, Knolvenkel en Cherry Tomaten.

Groot abonnement = zwart krat.
>Komkommer, Bosbiet, Spitskool, Courgette, Aubergine, Knolvenkel, Cherry Tomaten Stengelui en Chilipepers.

Bericht van het land

Het is groeizaam weer! Regelmatig regen en zon en de bodem is ondertussen lekker opgewarmd, zowel de groenten als het onkruid gaan hard! We zijn dan ook erg gefocust op het onkruid, om dat overal onder controle te houden, maar zo in de vakantie tijd met minder mensen valt dat niet altijd mee.

De laatste plantingen en zaaien zitten bijna in de grond. Zodra de grond weer droog is, planten we flink veel knolvenkel, en die kunnen we in het najaar oogsten. Vaak worden dat prachtig dikke knolvenkels, omdat het weer wat gunstiger is voor de venkel.

De aubergines hebben er dit jaar echt zin in, de planten zijn gezond en fit, krijgen regelmatig een snoeibeurt en we oogsten prachtige exemplaren!

Iedereen een fijne week gewenst en geniet van de groenten!

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De courgette, komkommer, tomaten, aubergine kunnen ook buiten de koelkast bewaard worden. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak, anders verleppen ze heel snel.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).