Horsterhof groente abonnement 25 juni 2024

Volgende groentelevering: dinsdag 2 juli 2024

Combi abonnement = paars krat.
> Komkommer, Waspeen, Tuinbonen en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
> Komkommer, Bosui, Tuinbonen, Waspeen en Broccoli.

Middel abonnement = groen krat.
> Komkommer, Bosui, Tuinbonen, Waspeen, Broccoli en Prei.

Groot abonnement = zwart krat.
>Komkommer, Bosui, meer Tuinbonen, Waspeen, meer Broccoli en meer Prei.

Bericht van het land

Van zowat elke dag regen naar volle bak zon, eindelijk de korte broek weer aan, petten en zonnebrand wordt weer voor de dag gehaald en volop buiten aan de slag met onkruid wieden, zaaien en ook hopen we vanaf morgen te kunnen planten. De kasgewassen zijn ook blij met deze warmte en zon, want dat vochtige klimaat is niet optimaal.

Nieuws: Ondertussen zijn we bezig met een nieuw systeem voor ons klantenbestand. Dit gaat betekenen dat alle klanten eigen inlog gegevens (op den duur) gaan ontvangen, waarbij iedereen zelf een aantal zaken heel makkelijk kan regelen, zoals wisselen van afhaalpunt, vakanties doorgeven, maar ook pakketwisselingen. Wij zijn blij om deze ‘upgrade’ te kunnen doen, zodat het voor zowel klanten als onszelf makkelijker wordt. Wat gaat er veranderen: alleen het maandbedrag wordt veranderd, naar een wekelijks bedrag. Dus als de incasso plaats vindt en er zitten 5 weken in de maand, wordt er voor 5 weken geïncasseerd, in andere maanden dus 4 weken. Dit doen we ook voor de fruittassen en eieren en werkt eigenlijk fijner. En t.z.t ontvangt dus iedereen een eigen inlog code zodat je je eigen gegevens kunt inzien, maar ook evt wijzigingen kunt doorvoeren.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De bladgroenten het liefst vochtig in een plastic zak. Als je ze vergeet af te dekken dan drogen ze snel uit en worden ze slap.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.)  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).