Horsterhof groente abonnement 27 oktober 2020

Volgende groentelevering: Dinsdag 3 November  2020

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Knolvenkel, Raapsteel, Knolselderij en fruit.

Inhoud klein abonnement: Knolvenkel, Raapsteel, Knolselderij, Paprika en Prei

Inhoud middel abonnement: Knolvenkel, Raapsteel, Knolselderij, Paprika, Prei en Radicchio

Inhoud groot abonnement:  Knolvenkel, Raapsteel, Knolselderij, Paprika, Prei, Radicchio en Waspeen.

Bericht van het land

Oktober is de maand waarin wij de varkens en een koe slachten. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor een vleespakket van varken en of rund.

Ook laten wij veel rookworsten (half om half) maken dit jaar waar je op kunt inschrijven.

Klanten die op de vleesmailinglijst staan hebben afgelopen weekend al een email gehad. Wil je ook in de mailing voor een vleespakket geef het even door, dan voegen wij je emailadres toe. Je weet dan altijd als eerste dat er vleespakketten aankomen. Voor nu is er nog plek dus geef je snel op!

De prijs voor de Rundvleespakketten is: € 16.50 per kg, ca 3,5 kg vlees.

De prijs voor een Varkensvleespakket is € 14.50 per kg, ca 3,5 kg vlees.

Prijs voor de rookworsten € 4,95 per stuk of 3 stuks voor € 13.00

Geef graag duidelijk in een mailtje aan waarvoor u zich inschrijft, er zijn dus meerdere opties mogelijk. De rookworsten en vleespakketten zijn uitsluitend op 13 en 14 november op te halen tussen 10 en 17.00 uur in de boerderijwinkel. U ontvangt een bevestiging per mail voor uw inschrijving en wij verwachten u dan ook op bovenstaande data tussen 10.00 en 17.00 uur in de boerderijwinkel!

De pakketten zullen wij tijdens het winterseizoen 1 keer in de 14 dagen gaan leveren. De groentepakketten worden dan verdubbeld, dus dat zijn mooie kratten vol met groenten. Deze groenten zijn goed bewaarbaar en de verse groenten eet je dan het eerst op. Dit tweewekelijkse ritme eindigt ca maart/april als de eerste verse bladgewassen uit de kas komen. Het maand bedrag voor de groentepakketten blijft dus gelijk. Voor de eieren geldt hetzelfde: de doosjes worden gedubbeld en het incasso bedrag blijft gelijk.

Voor de fruittassen geldt: deze blijven zoals ze zijn, dus iedereen ontvangt om de week een enkele fruittas. Hierdoor wordt het maand bedrag dus een stuk lager. In het voorjaar gaat het dan weer naar wekelijkse fruittassen.

OP DINSDAG 10 NOVEMBER ZAL HET EERSTE DUBBELE PAKKET WORDEN GELEVERD:

LET DUS OP: EEN DUBBEL PAKKET, DUBBELE HOEVEELHEID EIEREN EN EEN ENKELE FRUITTAS!

Een overzicht voor de komende tijd voor in je agenda J

3 november – enkel pakket

10 november – 1e dubbele pakket

24 november – dubbel pakket

8 december – dubbel pakket

22 december – dubbel pakket

12 januari 2021 – 1e dubbele pakket van het nieuwe jaar

En let op: voor degene die nog een vakantie tegoed heeft openstaan van dit jaar, kan deze nog inwisselen in de boerderijwinkel in de vorm van boodschappen.

Dit tegoed is geldig tot en met 19 december 2020. Dit is de laatste dag dat de boerderijwinkel in 2020 geopend is. Het tegoed verloopt op 1 januari 2021!!

Een fijne week gewenst!!

Raddicchio: is met haar fantastische kleur een genot in een salade schaal!

Snijdt de raddicchio zo fijn mogelijk, meng appel, rozijnen en walnoten erdoor. En breng op smaak met een dressing van wat yoghurt, honing en peper en zout. Geroosterde pitten en zaden erover heen is natuurlijk ook lekker! De raddicchio moet ook erg lekker zijn met vis, maar dat hebben wij zelf nog niet uitgeprobeerd!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard, liefst in plastic of een doek. Leg verse bladgewassen nooit zonder bedekking in de koelkast, want dan verlept het meteen.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).