Horsterhof groente abonnement 28 juli 2020

Volgende groentelevering: Dinsdag  4 augustus  2020

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement Courgette, Tomaten, Prei en fruit.

Inhoud klein abonnement: Tomaten, Knolvenkel, Prei, Courgette en Komkommer.

Inhoud middel abonnement: Tomaten, Knolvenkel, Prei, Courgette, Komkommer en Bospeen.

Inhoud groot abonnement:  Tomaten, Knolvenkel, Prei, Courgette, Komkommer, Bospeen en Stengelui.

Bericht van het land

Door het mooie weer van afgelopen week zijn de tomaten ineens heel hard gerijpt. Eerst duurde het nogal voordat ze begonnen te kleuren, door het bewolkte en regenachtige weer, maar toen de zon tevoorschijn kwam ging het ineens heel snel. We hebben dus voor iedereen tomaten in het pakket!

Geniet van je vakantie of van je werkweek!

Afgelopen zondag organiseerde Estée van ’t Amusement een pluklunch op onze boerderij! Een leuke opkomst met een gezellige sfeer en een goede lunch! En er komen nog meer rondes aan, hou de website van ’t Amusement in de gaten : www.restaurant-amusement.nl.

Venkel courgette soepje: ui en knoflook fruiten, stukjes venkel en courgette erbij, bouillon toevoegen en even laten koken. Pureren en op smaak maken met wat peper en evt wat zout en room. Zalig met een salade en een stuk brood!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard. De courgette en komkommer hoeven niet perse in de koelkast. Bladgewassen het liefst vochtig in een plastic zak en je kunt ze lang goed houden. 

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).