Horsterhof groente abonnement 29 augustus 2023

Volgende groentelevering: Dinsdag 5 september 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Andijvie, Tomaten, Knolvenkel, Pruimen en Bananen.

Klein abonnement = blauw krat.
>Andijvie, Tomaten, Knolvenkel, Prei en Courgette.

Middel abonnement = groen krat.
>Andijvie, Tomaten, Knolvenkel, Prei, Courgette en Komkommer.

Groot abonnement = zwart krat.
>Andijvie, Tomaten, Knolvenkel, Prei, Courgette, Komkommer, Sla en Puntpaprika Rood.

Bericht van het land

Wij zijn weer terug van een heerlijke vakantie in Noorwegen. We hebben de plek opgezocht waar we vóór de Horsterhof 3 jaar gewoond en gewerkt hebben en waar onze oudste 2 kinderen zijn geboren. Fantastisch om daar te kunnen rondlopen en te genieten en even helemaal in de natuur te zijn. We zijn dan ook super dankbaar dat we zo’n super goed team hebben op de Horsterhof die onze taken kunnen overnemen en alles draaiende kunnen houden!

We merken dat bijna iedereen weer terug is van vakantie, dus we kunnen weer maximaal oogsten! De komkommer hadden vorige week nog even een laatste groeispurt met de warme dagen, maar ze zijn toch echt wel op zijn eind. Er hangen her en der nog wel wat komkommers aan, maar we kunnen niet meer zoveel oogsten voor de pakketten. De tomaten daarentegen zien er nog goed uit! In de ochtenden met al het vocht op de grond en op de gewassen ziet het er al een tikkeltje herfstig uit! De suikermais komt eraan, en ook zijn de pompoenen volop aan het rijpen! Kortom, langzaamaan komen er andere groenten in beeld!

Iedereen die nog een vakantie tegoed heeft, is welkom op woensdag middag van 13.00 tot 17.00 in de winkel en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 om het tegoed in te wisselen in de vorm van boodschappen. Dit tegoed is geldig tot medio december 2023.

Een goede week gewenst en eet met smaak!

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De courgette, komkommer, tomaten en paprika kunnen ook buiten de koelkast bewaard worden. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak, anders verleppen ze heel snel.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).