Horsterhof groente abonnement 3 oktober 2023

Volgende groentelevering: Dinsdag 10 oktober 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Radicchio, Rode Biet, Sla en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
> Radicchio, Andijvie, Knolvenkel, Rode Biet en Broccoli.

Middel abonnement = groen krat.
>Radicchio, Andijvie, Knolvenkel, Rode Biet, Prei en Sla.

Groot abonnement = zwart krat.
>Radicchio, Andijvie, Knolvenkel, Rode Biet, Prei, Sla en Cherry Tomaat.

Bericht van het land – Belangrijk bericht!

Pompoenen: Morgen op dinsdag 3 oktober leveren wij voor iedereen een zak pompoenen. Deze zak pompoenen geldt voor de eerste week van januari waarin er geen pakket wordt geleverd ivm de feestdagen en het incasso bedrag wel gelijk blijft. De zak pompoenen correspondeert met je soort pakket. Een zak met een label COMBI hoort dus bij een combi pakket. Een zak met de label KLEIN, hoort bij een klein pakket, dit geldt ook voor middel en groot. Zorg dat je de juiste zak meeneemt aub! En wellicht is het fijn om iets later dan gewoonlijk de spullen op te halen, zodat je alles in 1 keer mee kunt nemen. Groene Rijders bezorgt alle pakketten en wij zelf doen de pompoenen, maar omdat dat een flinke klus is, hebben we de dag zeker nodig. 

Als je alleen een fruittas of een doosje eieren hebt, neem je dus GEEN zak pompoenen mee.

Mocht je op vakantie zijn komende week, dan ben je welkom om tegelijk met het inlossen van je vakantie tegoed een zak pompoenen in de boerderij winkel mee te nemen. Iedereen die een proefabonnement heeft ontvangt ook een zak pompoenen op 3 oktober. En voor iedereen geldt dat als je stopt vóór 1 januari 2024 de zak pompoenen in rekening wordt gebracht.

De pompoenen kun je het beste op kamertemperatuur bewaren. Dus op een droge beetje warme plek. In ieder geval geen vochtige of koude plek. Dan worden ze snel slecht.

Varkensvleespakketten: Er worden weer varkensvleespakketten gemaakt binnenkort en iedereen die alvast één of meerdere pakketten wil reserveren, dan kan dat binnenkort via onze website, of nu al via de mail!

De pakketten kosten € 16,50 per kg en wegen ca 4 kg. Denk aan Schouderkarbonade, ribkarbonade, gehakt, verse worst, hamlappen schnitzel en speklapjes. Alles is per stuk verpakt en gelabeld en kan zo de diepvries in. Ophalen kan uitsluitend op vrijdag 17 en zaterdag 18 november tussen 10 en 17.00 uur in de boerderijwinkel!

Dubbele pakketten: Op dinsdag 7 november wordt het eerste dubbele pakket geleverd. Dit betekent dat de inhoud van de groente aangepast wordt naar een dubbele waarde en dat we 1 x per 14 dagen leveren. Alle groenten zitten gewoon in 1 krat.

De eieren worden ook gedubbeld en de fruittassen blijven enkel. Alles wordt dus om de week bezorgd. Let op: de incasso voor de fruittassen zal dus ongeveer halveren tijdens de winterperiode en in het voorjaar, als we weer terugschakelen naar wekelijkse leveringen weer verdubbelen.

Op de volgende dinsdag komen we groente, fruit en eieren brengen:

7 & 21 november

5 & 19 december

9 & 23 januari enz.

Vakantie tegoed: Voor iedereen die max 4 weken het pakket heeft gepauzeerd is welkom in de boerderij winkel om dit tegoed te besteden in de vorm van boodschappen. In de boerderijwinkel ligt een lijst en hierop staat je tegoed vermeldt. Let op: dit tegoed is alleen geldig in 2023, hierna verloopt het! De winkel zal open zijn tot en met 23 december 2023.

Herfstmarkt: Zaterdag 21 oktober 2023 van 10-15 uur, zie de flyer in de bijlage.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De tomaten kunnen ook buiten de koelkast bewaard worden. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak, anders verleppen ze heel snel.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).